//]]>

cuti oh cuti

April 28, 2015

salam...


hujung minggu nie cuti yang agak panjang...
alhamdulillah dapat ambik peluang balik ke kg. halaman 
dah baik punya plan with together2 dengan en. hubby & my family
nak balik ke kampung sy..heeeee

happy lorr lama-lama sekali nak berhimpun..
bukan senang tau...
walaupun we'oullss
adik beradik cuma 5 orang..dekat2 je pun
sy je yang paling jauh..
tp nk bertembung time balik kg. tu mmg susah..
ssh kan...masing-masing dah ada komitmen

so, sekali- sekala save the date..
balik kg dua or tiga hari baru puas
buat makan-makan..
setting menu siap2 nak makan apa..mesti meriah kan
kalau nak jumpa pula tunggu RAYA aje..lama ooo

rindu sangat2 nak balik dah tinggal kat tempat sendiri T_T
dah dua tahun di tempat orang
bila la nak sampai turn saya..back to normal life..
rindu segala-galanya..

walaupun luarannya PB kuatt dan tabah..
dalamnya hanya Tuhan yang tahu...
terima seadanya...
jom cutiiiii...heeeee



nota: macam ada janji nak up entry jer...blom tunaikan erk..hihi...ampun ehh xsempat heeeeeheee


You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. tiap2 minggu muka cik nor ada kat kg..haha

    ReplyDelete
  2. yuyu tak sabar nak balik kampung esok malam ...hihiiii ... selamat bercuti utk awak !! :)

    ReplyDelete
  3. kita pon dah bosan dok kat KL ni.. so now dah pack up semua barang & stay kat kampung. for how long? tak sure but now, nak lepas lelah je dulu. letih. huhu

    salam singgah ^_^

    ReplyDelete
  4. Assalam PB<
    waaaaaaaaa
    sonoknya cotik2
    tak balik lagi kaaaaaa?????
    he3

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^