Penang

May 26, 2015

Slm..

Selamat pagi..
Entry yanG tertangguh berbulan lamanya..
HehehE
Sebab ada new entry..
BARU naK ber update entry nie yer..


Actually we'oullss turun lagi PENANG
Memcari sesuatu...
Apa itu???rahsia..
Orang cakap sambil menyelam minun air..
So,sambung balik apa yang xsempat di laksanakan masa cuti2 penang yang lalu..
Kali nie pergi balik hari je..
Dekat kul 2 pagi juga sampai rumah...
sampai je 
Terus PENGSAN....
Sebab letihhhh...huhuhu


Macam selalu en.hubby mmg suka bawa jenjalan ikut sedap kaki dia je..
No planinng2...
Ke PENaNG semata2 nak mencari KASUT LOFFEER
 untuk kaliff & kaisara je..pun..


Masa mula2 sampai kami tuju ke PERANGINN MALL
Ingat nak bawa kaisara main kat situ..
Ada macam kidszoona tahh apa ke nama adehh dah lupa...
Maapp ye sbb peram entry hehe
Tapi rupanya dah tutup under renovation
^_^

Next time pergi lain  ye..

Alang2 dah sampai tunaikan sikit permintaan kaisara
Nak mandi pantai..baju pun ada dah dlm kereta sorang sepasang..
Mak dgn ayahnya sahaja xda..
So kasi kaisara & kaliff aje yang mandi

TaPI..
hurmmn Kaliff takut mandi pantai okay.....!!!
Nie kali ke dua bawa turun pantai..
Seblom jnie bawa ke TELUK BATIK..
dia macam takut OMBAK..
Kejap je menapak kat gigi PANTAI TU
Lepas tu nangis2 nak naik atas..xnak mandi..
Letihhh melayan kerenahnya..
Kaliff nie manja sangat suka nangis2
tau..-_-


After mandi terus ke tempat tujuan utama..
Walaupun macam masih awal kami pergi juga..
Mecari kasut yang di idanmkan en.hubby
Alhamdulillah.yang di cari masih ada..
Rempat sorang sepasang RM120
Hubby cakap pakai sampai raya..hehehe
Jimatt duit hehehe
Sbb kasut ssh nak jumpa + boleh tahan lah harganya..jauh plak mencarinya
Untunglah anak2 mama dapat beli kasut mahal lagi dari mamanya 
-_-

jom PB share sedikit gambar selfie di sana
hehehe


si kecil kaisara bertudung hello kitty..tp kejap je tuu exsyen je lebihhh huhu




belanja satu with AJ...i luv AJ




kasi makan nugget at padang kota




kaliff excited nak dapat kasut baru



macam biasa buah2 masam pilihan kaisara hehe 



makan tengahari di batu frengghi



kaisara seronok dapat mandi pantai..yeeeahhhhh



tgk signboard ye...kita dah sampai NASI KANDAR BERATUQ PENANG...hihihi



beratur menunggu turn


last sekali..
merasa makan NASI KANDAR BERATUR
pukul 9 dah star beratur okay..
nak pitam rasa..
nmpk macam tak de orang 
sekali panjangnya mcm ulat hehehe
lewat2 pun ramai yang menunggu tau...

p/s: kalau nak rasa NASI KANDAR BERATUR nie..tunggu pukul 10 mlm..baru beroperasi..^_^
sblom kul 10 malam tu kedai lain punya nasi kandar yer...hehe


nota: okay sekia tuk entry PENANG againt nextt...CAMERON HIGHLANDS AGAINT huhuhu...last week punya jenjalan...terima kasih membaca ('_')


You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. Assalam PB,
    alolooooooooo
    nomei ja mudak tecit dua orang tu nooooooooooooo :)

    p/s : PB gambor kasut mana????he3 :P

    ReplyDelete
  2. eh... mcm pnh nmpk la muka PB ni kat area Utara.. hmm...

    ReplyDelete
  3. daaaapnye nasi kandaq bratoq.. yang dok penang ni haaa..
    skali skala je dapat makan huwaaa..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^