//]]>

#cabaran20hari : PENGALAMAN MANIS DI BULAN PUASA

July 02, 2015



#Cabaran20Hari, #cabaran20hari, Puasa/Raya 2015

#cabaran20hari

PENGALAMAN MANIS DI BULAN PUASA

haa... second day PB join ehh
nak dengar citer tak??pengalaman manis nie
mesti la nak kongsi cerita best pula kan

apa yer??
hmm..kalau bulan puasa pengalaman paling manis nie..
bila dapat berbuka puasa bersama keluarga besar saya
wahhh memang yang di tunggu-tunggu
2 tahun yg lalu  paling best masa yang terindahnya
open table dekat kedai mamak...hahaha
jangan tak tahu PB mmg kaki mamak okay..

angkut semua makcik,ayah, kakak, abg ipar, adik,ipar duai
pakat2 makan kat kedai mamak
bunyi macam pelik tak??
jangan pelik pula...ini antara restroan kegemaran kami sekeluarga
#nasilemakhajiali
lokasi : dekat alor setar

perghhh sanggup kot kami dr perak balik semata-mata nk berbuka kat situ..
family ayah saya pula datang dr perlis

manisnya lagi bila dapat berbuka bersama-sama..
tahun nie?? belum berkesempatan lagi 
nak open table..
sibuk dengan persiapan baju raya...jer lebihh...

rinduuunya nak balik berbuka di kampung halaman..
tahun ke tiga di rantauan...sob..sob..sob


nota: pssstt...hujung minggu nie nak open table family kecilku je la...makan berempat je...

*yang indah itu hanya sementara*

1. #cabaran20hari : pengalaman pahit d bulan ramadhan

You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. huyoooo...angkut smua mkn mamak...hihihi...hebat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan mamak ka makan di kedai mamak hehehe

      Delete
  2. pengalaman berbuka puasa bersama ahli keluarga yg ramai mmg paling manis dlm hidup kan..mcm iols teringat dpt berbuka puasa ngan umah tok ngan saudara mara sepupu sepapat..esoknya dah nak raya

    ReplyDelete
  3. berbuka reramai memang best..

    sembang banyak.. makan pun banyak..

    hehe... time nak solat pun reramai...

    ReplyDelete
  4. Assalam PB,
    berbuka reramai memang meriah kan3
    havoc jadiknya :)

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang havoc....macam majlis berbuka puasa blogger utara

      Delete
  5. Wah!!meriahnya berbuka puasa ramey2..

    ReplyDelete
  6. tak ada gambar ka....ada gambar tentu lebih manis pekat berkrim

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^