//]]>

Perjalanan hidup

August 03, 2015

Salam..
selamat malam..
dah lama tak menaip entry luahan dari lubuk hatiku yang dalam...hihi
Kadang-kadang apa yang tak terluah perlu juga di luahkan..bukan bermakna membuka pekung di dada. Sekadar  melepaskan apa yang terbeban di minda..


Kita cuma manusia biasa yang sentiasa di uji...ujian Allah SWT itu untuk hambanya yang DIA TAHU mampu menanggungnya...dan siapa yang perlu menanggungnya??
Setiap orang punya ujian yang berbeza...ada yang hidup senang kaya raya di ujian dengan kemiskinan jiwa kasih sayang ...ada yang hidup miskin melarat tp bahagia dgn kasih sayang orang terdekat...itulah realiti kehidupan.


Untuk yang masih muda..yeee perjalanan anda masih jauhhh...berusaha lah untuk satu kehidupan yang lebih baik di masa akan datang...jangan hanya bergantung harap pada yang tua...kelak anda yang MENYESAL TAK SUDAH..


SELAMAT MALAMM..GUDNITE ZZzzz

You Might Also Like

8 pesanan ditinggalkan

  1. skrg dunia semakin mencabar
    xtaulah ape akan jadi for the future soon
    macam x tabah dah skrg ni sometime lah kan
    mcm dah give up..tp bila fikir anak2 tu suddenly become stronger
    life must go on rite

    ReplyDelete
  2. Betol tuh hidup ini terlalu singkat..
    Tidak siapa yang tahu apa yang akan berlaku pada kita..

    ReplyDelete
  3. Harap kita tabah mengharungi kehidupan ni

    ReplyDelete
  4. berusaha...berusaha...berusaha...x rugi pon

    ReplyDelete
  5. inshaAllah sama2 berusaha utk ke arah yg lebih baik....:)

    ReplyDelete
  6. jom kita doa untuk diri kita dan semua.. diberi yang baik2 saja.. Allah Maha Mengetahui =)

    ReplyDelete
  7. Assalam PB<
    betoi3
    dugaan itu pasti dalam hisup
    cara alami & atasai setiap orang tu berbeza
    moga kita semua dipermudahkan AMIN

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^