//]]>

s.i.b.u.k

August 10, 2015

salam..


apa khabar semua.....???
wahhh tetibaa masuk je tanya khabar kan...
fefeling orang nak tunggu je entry nie..hahaha (perasan)
maapp ye semua...
awal-awal bulan busy sesangat

adoiii..
entry banyak sangat yang tertangguh..
dengan jamuan raya lagi di hujung minggu
langsung xdapat nak up entry...hmm
sadisss

weekend lepas  attend jamuan raya Tadika KEMAS 
kaisara..sabtu ari tu
wahh semangat giler dia pesan
first time la kann excited
nak sambut hari raya dengan kawan-kawan
yang tak tahannye apa pun dia tak makan..
seronok tengok orang je


tapi PB mmg enjoy je..
first time juga kan...
pengalaman anak bersekolah nie..
memang kena ingat & kenang-kenangkan..
nanti akan lalui lagi untuk next next anak kita ..hehehe ^_^


ahad pula attend kenduri jiran depan rumah
dah siap datang panggil dua kali lagi
harusss lah pergi kan..
walaupun en.hubby dah balik kedah,..
ku redahhh juga dengan kaliff yang takut dengan orang..
kaisara yang asyik ajak balik je..sbb umh depan tuuu je...
saborr je la...hihihi -_-
makan laju-laju..terus balik!

dalam sesibuk menyiapkan kerja nie..
nak juga menaip entry nie..
harapanku agar blog ku tidak lagi suam-suam kuku...hewhewww


nota: esok ada kerja luar...hope dapat siapkan entry nexttt...! 
ohhh..OGOS PLEASE GIVE ME A MIRACLE!!! 

You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. lepas raya ni memang laa sibuk..kerja kat office pon berlonggok2..kerja rumah pon..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum
    Saya jual powerbank,oppo n3,iphone dan gadjet lain
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    lawat IG untuk lebih banyak gambar nurnasuha96_
    whatsapp +60196117811

    ReplyDelete
  3. x sabaq nk tggu ank besar...hihihi

    ReplyDelete
  4. hehehe #BloggerUtara ada ni Kak PB tunggu akak update entry =)

    ReplyDelete
  5. Assalam PB,
    bertingkek2 jamuan makan uols yer
    syioknyaaaaa :)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^