//]]>

TRANSFORMER DI PENANG

August 24, 2015

Salam..


Morning ouullss..
#TB LASt week punya story..
saya nie story selalu lambat nak typing di sini..
sorry..JANGAN MARAH YE
enty lom basi lagi hahaha


kesempatan yang ada last week masa balik kampung..
we'oulss satu family singgah penang
memang behasrat nak jumpa
"KAWAN LAMA" NIE..HEHE
akhirnya terjumpa dan berjumpa juga..


actually dah lama tahu tetang kewujudan 
2 ekor Transformer nie dekat penang
ehh EKOR ke ekk?? faham kot xkan ORANG plak kan
cuma masa yang sangat terhad tu.. mmg tak sempat nak terjah..
alang-alang dah balik kampung ari tu..
ambik la masa sikit singgah masuk penang....

seronokk sebab bawa anak-anak la..
diaorag kan selalu tengok dekat dalam TV aje 
sekali tunjuk yang real TERUJA juga meraka..

so, untuk korang-korang yang belum sampai lagi ke sini
LOKASI nya Padang Kota Lama bersebelahan dengan Kota Ford Cornwalli
haa..dari jauh dah boleh nampak 
sebab besar kedabakkk orang UTARA cakap...hehehehe

nie PB Share Details 
kalau-kalau ada yang nak ke sana
masih ada masa lagi ...


Tempat : Padang Kota Lama
Tarikh : 10 Julai - 17 September 2015
(Isnin - Jumaat: 12 p.m. -12.00 a.m.; Sabtu, Ahad & cuti umum: 9.00 a.m. - 12.00 a.m.)
Masuk adalah percuma!

so, lang-alang dah sampai nie..
jommm kita bergambar dulu..lalalalla
waktu siang nie panas la sikit..
kalau u'oulls terjah malam-malam lagi cantik kot..
di hiasi lampu bergemerlapan gituuww...
^_^

yang pertam Yellow colour



ni yang ke dua blue red colour..speking u'oulss hahaha




see..muka teruja Kaliff yeahhhh



nk posing lagiii...


ambikk kawww posing tgh panas..kena besarkan mata sikit..hahaha



waktu nie matahari dah turun steady sikit muka...



nie art pada kontena..kreatiff kan



apa la dia tengah buat tu ehhh...!



okay!turn kaisara nak posing pula..peace youuur



argghhh..transformer tgh mengejar...larikkkkk..




hai..hai..jom kayuhhh basikal...heheh 
sambung larikkkkk...Transfomer mengejar...


haaaa..entry bergambar u'oolss..
terima kasih yang sudi membaca
sekali sekala berjalan-jalan apa salahnya kan...
"quality time with family..."


nota: lepas je melawat transfomer macam biasa penuhkan perut dengan PASEMBOQ PADANG KOTA vs KERANG BAKAQ..Menu setiap kali turun Penang..hehehe ^_^

You Might Also Like

11 pesanan ditinggalkan

  1. hamboihh kak.. kerang bakaq tu yg tak menahan.. adehh..

    ReplyDelete
  2. seronoknya.. yang dekat pun tak sampai lagi nih..

    ReplyDelete
  3. ermmm x dpt pergi lagi ni
    frust gak..sbb bf gelap iols sorg2 kt situ..optimus prime haha
    mggu ni xkira iols nak terjah gak nak peluk optimus haha

    ReplyDelete
  4. Assalam PB,
    ooohooiiiii turun penang tak roger nooooo
    ok bye :P

    ReplyDelete
  5. wah bestnya... kalau buat kat sp, mesti dah pergi..hihi

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tu laaa tau tau da sampai dah huurm.. eh haha..

      Delete
  7. eehehe ada lagi sminggu rasanya transformers ni..
    hensem la optimus prime tu hahaha..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^