//]]>

SAND ART

September 09, 2015

salam...



#TB

MORNING...dah petang pun

Selalu tau lambt update..
entry last week lagiii...hehehe

Sorry...kisah hujung minggu
Biasala riadah family..
Jenjalan shopping mall 

Bkn shopping barang tau...
shopping hilangkan steress jer..
TERAPI MINDA...HEEEEHEE
Kau ado???


Kami memang ssh nk lekat kat rumah
Kalau en.hubby ada..
biasalah manfaatkan masa yang ada...
PJJ family..
MASA BERSAMA FAMILY ITU SANGATLAH BERHARGA..
manfaatkan sebaiknya..

back to tajukk asal..
sapa tahu APA ITU SAND ART???
haaa..selalu je nampak kn kt shopping mall
budak2 dok buat...
permainan untuk kanak-kanak..yesss..!
serious sesuai untuk anak-anak
4 tahun ke atas u'ooulss...

nie first time we'ouullss try...( jakun sikit...)
rupanya mmg best juga..
layankan pemintaan kaisara
rupanya dah lama dia teringin

LUKISAN pertama pilihan

DOREMON
( JOM TGK PIC KAISARA )


HAA.. nie la sand art yang saya maksudkan.....^_^



pilihan colour semua tuan  stall yang akan ajarkan...




kaisara sangat excited..first time try...




yeaaahhh inilah hasilnya...i like...!





dannnn    
adik kaliff yang setia menanti..hehehe


okay...untuk u'oulss yang ada anak yang 
dah sek boleh la ajak diaorang try
just santai2..

ohh ya untuk gambar saiz tu
cuma RM8.00 sahaja...
murah kan...


jangan lupa bawa anak2 anda try this sand art!


nota: nasib baik kaliff be nice aje...tgunggu kakaknya siap...30 minit juga nak siap kan tu....hehheehe

You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. saya tag anda

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/aidil-adha-giveaway-by-dyana-hassan.html

    ReplyDelete
  2. sand art ni masa skolah rendah kot mmg femes.. siap ada yg jual kat skolah tp kdg2 sand yg diorg bg dalam paket sesiap tu tak brapa ckup, tpksa laa main campur.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Suka main juga dulu nih... Belum lagi kenalkan pada si kakak... Tunggu usia yg sesuai...

    ReplyDelete
  4. masa kanak2 dulu, tak sempat main ni...

    dah besaq sikit, baru ada..

    tapi, time tu dah tak minat.. haha

    ReplyDelete
  5. dulu masa skolah memang selalu beli buat tp hilang ke mana tatau.. rugi xsimpan

    ReplyDelete
  6. Lama dah teringin nak try.. cam best jer

    ReplyDelete
  7. ehehe CT penah bawa anak buah jalan buat activity cemni.
    beli kertas yang besar tu then acik dia pun sama2 buat ehehe..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^