OKTOBER 2015

October 01, 2015

Salam...

good morning...^_^
Dah lama rasanya tak menulis entry dr hati nie...hihi
Rindu nk ber bloging mcm dulu-dulu..ceeewahhh...
Active dpt BW  BLOG Kawan2 yang lain
Baca entry2 yang menarik..
Info2 terkini...resepi..petua...join GA
Arghhhh...dah banyak yang PB tertinggal...
Tak Dapat dapat follow 100% dah....


Menulis nie memang kena ada mood..
Klu mood baikkk..hasil pun terbaekkk
Dulu mass kerja tempat lma masa mmg 100% depan pc..sebab tu dpt active
Now..time keja bussy mengalahkn big boss
Nak masuk toilet pun pikir 10x hahaha ( takut ddk lma dlm toilet)


Walaupun supper dupper busy...tp
Waktu kerja yang lebih happy dari dlu..
Suasana baru yg xde la sesuram dulu...

Sekarang PB mula terpikir2..bagaimana pula suasana kerja akan datang...hehehe

One day PB akan keluar juga dr posisi sekarang...hmmm
Nak balik duduk kampung...
Dekat dgn family yang penting dekat dengan en.hubby...

 no more PJJ...(doakn saya dapat tukar)

Kalau nk di layan otak yang ligat berfikir nie..
mmg x terjawab..
Soalan2 yang muncul dalam minda nie kn...
Usaha redha tawakal...
Ini je yang PB pegang dari dulu...


Susah senang hidup PJJ hanya yang penah alami je ysng tahu...
Moga hati ini masih kuat tuk laluinya lagi 


YB, 
fwp.pb.



nota: Welcome OKTOBER 2015

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. semoga apa yg dihajat tu dimakbulkan amin

    ReplyDelete
  2. eheh betul tu kak.. kalo time free tapi mood takdak..
    tak jadi jugak up entry eheh..

    ReplyDelete
  3. Pernah gak merasai PJJ tu..masa bertunang..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^