MINYAK WANGI l SWEET HONESTY BRILLIANCE l AVON

January 21, 2016

Salam


sapa yang tak suka wangi- wangian angkat tangan
Kalau tak suka tu nmpk sangat la x normal kan..huhuhu
wangi kot! mesti la bau yang menyenangkan

JUST NAK SHARE

sweet honesty dari AVON
ada keluarkan wangian terbaru last month punya katalog
sempat la grab satu
walaupun baru je lepas beli 2 botal minyak wangi -__-

biasalah bila perempuan sukar melawan keinginan hati hehehe (akulah tu...)
kalau dah hari-hari ada pula yang bagi pinjamkan
katalog AVON
memang terjatuh hati la juga..
last-last oder haaa
dah sampai depan mata



Raikan kegemilangan cinta abadi bersama Sweet Honesty Brilliance yang mengandungi freesia segar, magnolia, mawar bourbonaina, cendana dan kesturi sensual

seriusly, memang wangi..
sedap bauannya lembut jer...hehehe
kalau dulu PB memang jarang tukar-tukar minyak wangi
sebab dah selesa dengan satu jer wangian "vanilla"
now dah terbuka pintu hatiku nak try wangian yang lain pula...
akhirnya terjebakk dengan brilliance nie...

sapa-sapa yang suka beli barangan AVON tu
jangan lupa try la grab minyak wangi nie..
super best..^_-

bukan nak promosi AVON
tapi nak share je..kita suka yang nie...heehehehe






sumber picture : sini 


nota : AGAK-AGAK berapa ramai peminat AVON disini angkat tangan...hehehe

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. ternampk post ni...
    minyak wngi ni dh stop dh... sygnya... kena pkai yg biasa pula botol jernih tu...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^