//]]>

PERMATABIRU DI HUJUNG MINGGU

January 10, 2016

Salam hujung minggu..

Kalau dapat up entry hujung minggu
Memang terbaik la bagi PB..hahaha
Sebab??
Biasalah hujung minggu masa tuk family kan..
Fokus sepenuhnya pada family & hal2 di rumah..
Almaklumlah...ibu bekerjaya

Maaf ye..bukan bermakna full time housewife tidak bekerjaya..
Tapi masa yang kami2 kaum ibu yang bekerja nie..
Sangat2 terhad untuk uruskan hal2 rumah di hujung minggu
kemudian nk curi masa taip entry...
OMG!feeling good good gitu...bila entry dah terhasil di hujung minggu..hehehe

So hari nie..di sebabkan masa masih byk tuk rehat..
Ku nukilan kn entry ini untuk diri sendiri membebel..hahaha

Ini namanya tak dak kerja
PB memang suka baca blog2 yang penulisannya santai2 sahaja..tapi untuk hasilkan penulisan yang bersahaja bukan mudah yer...
Baru2 nie ada member menyapa..
Wahhh bestnya ada blog...pandai la awk buat blog..macam mana nak edit blog??nak buat entry? Nak tulis apa? Nak cari idea di mana Bla..bla..bla..

Fuhh..ssh nak jawab..ni
Sebab setiap orang ada sebab tersendiri menghasilkan blog kan??
Dan setiap entry yang terhasil adalah sama ada copy paste, bersahaja, merapu-rapu, penuh dengan info, review atau just to share bergantung pada owner  blog tu sendiri kn..

Pada PB blog yang dah hampir 5 years..ini
Alhamdulillah masih ada
Walaupun tenggelam-tenggelam timbul gituu..hahaha
Adalah inisitif PB sendiri untuk penuhkan
Masa2 yang terluang dengan alam maya..^_^

Blog PB mmg terhasil entry bila
PB punya masa untuk berfikir..
Berfalsafah..bercerita..berkongsi..bertanya dan macam-macam lagi ber...huhuhu
Semuanya bukan secara tidak sengaja..
Dan PB percaya setiap entry yang PB post punya pembacanya tersendiri...ada yang besetuju dengan apa yang kita utarakan..dan ada yang sebaliknya...😊😊


You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. Bermadah di hujung minggu ya... Memang waktu bersama keluarga amat penting

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^