TEMPLATE BLOG

January 20, 2016

selamat petang..

kesempatan yang ada ni nak update la sikit blog
PB dalm proses mencari tamplate yang bersesuai dengan blog ini
almaklumlah blog yang suam-suam kuku ni
perlukan pembaharuan dengan harapan ramai la orang akan singgah ke blog PB nie..hehehe


bab edit blog nie..tak la pandai sangat
semuanya belajar dr tutorial aje..hewhewhew
boleh tahan la nak edit sendiri..
biasalah tak berapa nak pro...

harap-harap sehari dua nie xdala
yang pening bila singgah blog PB
masih dalam penambahbaikan...
ke arah yang lebih baik apa salahnya kan...



setakat ini macam nie je yang sempat PB edit..
insyallah esok sambung lagi..


assalamualaikum....bye..


TQ ^_^


You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^