CHIKEN CHOP RM3.50 DI SELERA JELAPANG

March 29, 2016

Salam..

Sejak akhir- akhir nie Selalu nampak kedai makan tayang
Chiken chop harga terlajak murah
Ku sangkakan tu makerting planing 
owner kedai tuk tarik customer masuk kedai..
Rupanya mmg wujud okay chiken chop yang harga terlajak murah nie..huhuuhu

First time try..chiken chop dengan harga RM3.50..
Mana nak dapat weyyy!Kau ado!hehehe
Siyess murah & berbaloi
Aku dah try satu kedai nie..
Sesuai harga dengan portionnya
Tapi AWAS untuk kaki makan
aku sarankan oder 2 pinggan siap2..
Sekali makan pasti nak lagi hahahha
tak cukup sepinggan

Dan yang paling best nie first time juga jumpa menu yang memikat perut dan poket..

SENARAI MENU

HANYA RM1.90  ( SEPINGGAN)
NASI AYAM 
NASI TOMATO
ROTI JALA

HARGA RM2.50 untuk menu
LAKSA
LAKSAM

HARGA RM3.50 UNTUK menu
CHIKEN CHOP

Perghhh murah kan...murah kan..First time terjah en.hubby oder sikit je
We'oulss makan CHIKEN CHOP, LAKSA, ROTI JALA, NASI AYAM
Kalau boLEh semua menu nak try..hehe Yang kami Oder malam tu  tak sampai pun RM15..

CHIKEN CHOP RM3.50


TAK PERCAYA?? nie bannenya only RM1.90


kaisara nk tumpang interprame jap..sedap katanya makan Roti Jala Paberate kaisara



haaa nie la kedainya SELERA JELAPANG

sebelum korang tanya lokasinya di mana..
mehh aku nak share
bagi yang berdekatan boleh la singgah dan cuba
kalau yang jauh nak datang try pun okay je..poket masing-masing kan
just suggest tuk korang..hahaha

untuk tekak aku okay je makanannya
sedap dan murah ^_^

LOKASI :
SELERA JELAPANG
No. 59 Shahab Perdana
Alor Setar
(Bersebelahan kompleks stesyen bas dan bas express)

maklumat lanjut rujuk sini : 

**JUST TO SHARE..


NOTA : Dulu-dulu nie la port makan kami masa zaman bujang-bujangan sebab dekat dengan Terminal Bas sebelum aku berlepas ke melaka zaman study-study dulu hehe

You Might Also Like

11 pesanan ditinggalkan

  1. bru dok ingt jelapang ipoh ke..huahaua

    ReplyDelete
  2. wah sedapnya huhu , follow saya balik ye http://faimarstory.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. apsal murah-murah semua menu? terbeliak mata

    ReplyDelete
  4. salam permata biru.. done follow :) kindly follow me back n join my segmen ye..hhee tq!

    http://azirafreesia.blogspot.my/2016/03/segmen-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  5. wah murahnya!!! insyaAllah ada rezeki nak menyinggah lah sana...:)

    ReplyDelete
  6. Wah first time chicken coop bawah rm5. Terbaiklah :-)

    ReplyDelete
  7. Follow sini 629. Jemput singgah http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  8. murahnya..dlu msa tak kawen lg, rajin naik bas kat shahab.tp tak pnah tau pun ada ciken cop murah kt situ. tq naa coz hbaq ada tmpt mkn murah :)

    ReplyDelete
  9. Wah, menu kat situ semua murah... boleh try macam2 ^-^

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^