Kaisara dan kaliff

March 18, 2016

Selamat malam...

Anak oh anak
Wahh dah lama rasanya x buat entry
Tentang si kecil saya 'double k'
Kaisara dan kaliff
Bulan nie kaisara sambut birtday ke 5 tahun

Alhamdulillah..cepatnya masa berlalu kn
Anak sulung pun dah makin membesar dengan Jayanya..macam biasala la kaisara yang becok berkata-kata request nk kek dan hadiah untuk kengkawan sekolahnya..hihi 

Semuanya dah selamat berlangsung pada 4hb ari tu..seperti yang di rancangkan..
Sambut birthday kecik2 je dengan  kengkawan sekolahnya

Sebiji 'kek didie's & frendz'...heee
Terjebak dengan didie sejak aku mendownload & save dalam tab kaisara..

Pada aku banyak pelajaran yang berguna untuk umur-umur yang sebaya kaisara..dr video didie's & frends tu...^_^ jangan lupa nanti download tuk ank2 korang

Kaliff sicomel sorang lagi nie
Ohhh hoii..terjangkit kaisara juga seriously dia suka bercakap juga macam kaisara 
Tanya soalan yang ssh juga nk jawab uuhuhu

Kaliff baru je 2 tahun 3bulan sekarang..
Almaklumlah lahir hujung tahun..betul2 hujung tau 30.12 -_- 
x sempat nk masuk tahun baru dah nk keluar hihihi

Now dah pandai memberontak..hari-hari balik keje muka ak mmg macam cuka basi xsempat hilang penat lelah bekerja..dah kna berperang dengan dia dlu..
Sepah-sepah kan rumah keje dia la tu.. sabaor je la walaupun muka cuka basi hari-hari... hahaha


Bahagia with kiddoss berdua nie..walaupun en.hubby tiada di sisi..i'm strong mummy!! semoga tahun nie last we'oullss ber PJJ ^_^


You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. Anak anak ni penyeri. Waktu letih tengok muka gelagat diorang hilang segala penat. Semoga dapat bertukar

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^