//]]>

PULUT MANGGA A.K.A. PULUT MEMPELAM

March 07, 2016

Salam..

Nk kongsi satu menu yang wajib korang try..
Kalau kat utara senang je nk dapat
Dekat kedai2 makan petani
^_^





PULUT MANGGA


walaupun bukan musim mangga
kalau masuk je kedai-kedai petani
mesti ada menu nie

dek kerinduan nak balik kedah tak dapat
PB jumpa PULUT MANGGA ni dekat kedai area 
STATION 18, IPOH PERAk
terubat juga kerinduan ini..hehehe
kedai favorite kami satu family #johanclassic

walaupun gambar tak jelas
tp siyes cakap memang sedapp
rekeman to u'oulls okay...

jom nak balik dah kerja...k.bye!!

jangan lupa try..

nota : pulun up entry walaupun masuk opis setengah jam je T_T..hari nie kerja luar..panas..panas 




You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. saya x makan sangat pulut mangga. lebih kepada pulut durian.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. DURIAN TAK DA MUSIM LAGI BULAN 6 KE 7 NANTI HEHE

      Delete
  2. aritu try kat johan tu.. rasa kureng..maybe time tu kurang sntn kot..huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai favorite kat ipoh nie yui kedai lain xtahu la lagi sedap ke x hehe

      Delete

tinggalkan komen anda di sini ^O^