//]]>

Laksa sarang Taman Seri Botani

April 26, 2016

Salam...

Entry terperam!
Dalam kesibukan bercuti sekolah ari tu
Aku selalu terpaksa sibukkn diri juga
Sbb kaisara pun dah sekolah kan
Walaupun tadika je..tp kemeriahan cuti sekolah tetap di rasai..


ohh hoii...
Meriahnya sbb boleh ambik peluang balik kampung bila school holiday..hahaha..
Dah selamat pun bercuti 2 hari je last week...hehehe



Sebenarnya nk story pasal lain..
Okay back to the story..

LAKSA SARANG TAMAN SERI BOTANI
Sapa dah pernah rasa angkat tanggan?

Sejak di viral kan ...ari tu
Aku pun terjebak juga nk merasainya
Nie kira kali ke dua dapat ke sana

nama kedainya 'KAFE SETINGGAN' .
Ffirst time pergi dapat tengok je sebab orang ramai giler

Kata 'FOOD HUNTER'
KALau bab makanan yg lain daripada yang lain 
Aku memang teringin nak try

Xmo cakap banyak
Sebab entry lupa publish 
Dah lupa jalan ceritanya

Nak tunjuk kat u'oulss je
Rupa LAKSA SARANG  Ni

Now aku dah balik perlis
Tak pasti ada ke x laksa macam nie 
Kat sini..sebabnya
Perlis lebih sinonim dengan 
LAKSA KUALA PERLIS hehe














nota : ini je kenangan aku masa last-last nak pindah balik ke sini..now, aku mula merinduinya..-_-



You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^