REEDEM POINT DRYPERS

April 21, 2016

selamat pagi..


Hari ni nak share story pasal DRYPERS
siapa pengguna drypers?? angkat tangan..hehehe
u'oullss tahu tak drypers nie apa? 
haaa.. lampin pakai buang untuk anak-anak anda
mungkin bukan semua orang pakai DRYPERS nie
sebab dekat pasaran ada macam-macam jenama kan..

so, hari nie aku nak share hal nie
sebabnya anak-anak aku memang pakai jenama nie
selesa & tahan lama sampai ke pagi
tak melecet & kulit okay aje..
tapi bukan kisah pampers nie yang nak aku ceritakan
Pasal Point yang u'oulss akan dapat bila
membeli pampers bayi jenama DRYPERS ini..

Untuk yang dah tahu just baca je yer..
untuk yang baru tahu..
ye! drypers ada menyediakan code
yang akan membolehkan korang reedem item2
yang di tawarkan berdasarkan point yang korang ada..

BAGAMANA CARANYA??


Caranya mudah sahaja..

1. Lawati laman http://www.drypers.com.my/
2. Klik pada Drypers Baby Club
3. Register sebagai ahli
  * Boleh juga login melalui akaun facebook
4. Isikan personal details dan anak-anak sehingga selesai.
   *Masukkan maklumat yang diminta
5. Untuk menebus mata ganjaran, klik pada Point Shop dan masukkan kod.
  *Masukkan kod dan tekan Click to register code

kredit to : sini


okay story tak habis lagi..hehehe
kisah sebetulnya aku baru kali pertama reedem point dengan drypers nie..
yahooo..( excited kejap hahaha )
walaupun tak banyak
tapi sejak kisah code drypers yang tersembunyi di sebalik bar code
ini di viralkan last year
dan aku pula sebagai pengguna drypers nie yang tak pernah tahu selama ini
tentang code drypers ni mula teruja
kumpul code nie dan smlm first time dapat reedem
barang yang aku pilih macam kat bawah nie heeeeheee









memandangkan point yang tak seberapa
aku pun reedem pampers wee wee dry saiz L
skarang tengah tunggu barang sampai.
so, bulan nie boleh jimat sbb tak payah beli pampers 
untuk kaliff huhuhu.

nota : kalau anda pengguna lampin pakai buang bayi jenama DRYPERS jgn lupa kumpul point tau..^_^












You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. bestnya boleh redeem point drypers, kalau bukan ibu boleh join juga ke? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah beli pampers baru dapat code tuk reedem tu hihi

      Delete
  2. untung mak mak ada anak..hihi.. leh redeem.

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^