KENAPA AKU SUKA JOIN GA

August 24, 2016

salam..

selamat pagi
sejak dua tiga empat bulan nie
aku memang jarang join GA
bukan tak nak join tapi kadang-kadang masa sangat mncemburuiku
dah terlepas beberapa GA yang menawarkan hadiah yang menarik 
ohh sayangggg....hehehe
tapi apakan daya bukan rezeki aku

aku sebenarnya suka join GA yang mudah dan ringkas
bukan sebab malas tau!!!
tapi sebab kadang-kadang komitment nak follow 
semua syarat tu buat aku gagal nak join 
kesian kan -_-

korang tahu tak kenapa aku suka join GA??

bukan sebab HADIAH sahaja tau!
tapi dari GA akan akan dapat 
new follower...
new frends..
new info..
and the best part...

PAGE VIEW aku naik dengan jayanya hahaha

everyday sebelom update blog
kebiasaannya dan jadi hobi aku untuk semak pageview
aku jarang tengok dekat tempat lain 
selain STATS
sebab dari situ aku tahu berapa ramai yang masuk dan jenguk
blog aku yang tak seberapa nie hehehe
bila nmpak peningkatan
I"M HAPPY for this !

ok next nak join GA sapa ye..
hari nie banyak masa nak menghadap blog hahaha


nota: selamat pagi sahabat blogger :)




You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. KDO pun suka gak join GA..tapi sejak kebelakng ni, tak sempat pulak....huhuhu, harap ada member blogger yang sudi tag KDO kalo ada GA member2....www.keladionline.com....thks ya korang

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^