//]]>

MERDEKA

September 01, 2016

SALAM..

MORNING..
semakin lama semakin laju masa berlalu
korang perasan tak...??
ras macam baru je update OGOS IS COOMING
SEKARANG DIA DAH nak berlalu pergi seperti angin
zaaaassssss...


dah masuk SEPTEMBER

cepat kan...
rasa nak nangis pun ada nie..
entry tertangguh banyak nak di simpulkan dalam nie
huarghhhh...:'(

SELAMAT HARI MERDEKA
BARU JE SAMBUT SEMALAM KAN

aku ada long story nak share pasal merdeka 2016 ni
the best & full of pic
setiap tahun memang aku plan tuk abiskan time public holiday macam hari merdeka nie
dengan aktiviti yang mampu aku simpan sebagai kenangan manis

last year aku bawa kaisara & kaliff tengok perbarisan di dataran Ipoh
tak sangka kn rupanya tahun lepas je la last aku sambut merdeka kt perak
sebab sekarang aku bukan lagi anak di rantauan..hehehe


nanti aku sharekan dalam next entry
cerita merdeka 2016 permatabiru

nak bagi sedikit hint & pembuka cerita merdeka permatabiru ^_^


 TEDDY BEAR MUSEUM

MUZIUM 5D


PHANTAMANIA

full story dalam entry akan datang
yang pastinya buat korang teruja untuk turun ke penang

P/s: pastikan masuk dalam list next trip jenjalan korang ^_^

Nota : selamat hari merdeka...saya anak malaysia !!!




You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. saya sambut merdeka depan laptop je PB.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok juga tu boleh update entry sempena hari merdeka hehe

      Delete
  2. cepat cepat kongsikan annti ya farah...letak banyak banyak gambar

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^