SWEATER TOP

September 08, 2016

SALAM

gud morning ^_^

nak cantik dan bergaya dengan "sweater top"
berapa ramai antara anda yang suka memakai sweater top??
ala baju yang ala ala sweater tu 
tak tebal dan tak panas

walaupun negara kita beriklim panas
rasanya bagi aku sesuai jer nak pakai sweater top 
sebab aku sendiri pun suka jer pakai
macam pic kat bawah nie...heee

macam cantik jer...macam comel jer...kan kan

nie antara koleksi sweater top yang aku ada
aku mmg suka pakai baju ala2 sweater nie
mudah bergerak dengan selesa 
korang pasti akan jatuh cinta dengan sweater longgar. 
Kadang-kadang memakai baju longgar pun lagi baik 

gambar kat atas nie aku pakai
seharian masa berjalan-jalan di langkawi
okay jer..xpanas pun & sangat selesa
ni antara koleksi favorite aku...

kenapa aku kata sweater top ni sesuai ??

sebab sebahagian daripada kita sentiasa terdedah kepada penghawa dingin 
dan kelembapan,
kadang-kadang cuaca hujan yang berpanjangan sesuai pakai sweater ni
sweater top ni  akan menjadi fesyen yang sesuai untuk setiap wanita 
dan patut di miliki

kat mana nak dapatkan sweater top yang cantik-cantik??
haaa..sini aku rekemenkan korang tengok sini


nampak style jer pakai dengan jeans

nak pakai waktu berjalan-jalan or dekat office pun sesuai

nie pun okay??kan




TOPSHOP green Clean Hoodie TO412AA10PAJMY_1
patern nie pun lawa kan...




Dorothy Perkins grey Grey Embroidered Daisy Sweatshirt DO816AA26ZSRMY_1
boleh rambang mata nak memilih semuanya cantik-catik




nota: so, kalau rasa berminat nak dapatkan sweater top macam aku pakai boleh lah pilih kat link yang aku sertakan di atas..^_^











You Might Also Like

11 pesanan ditinggalkan

  1. memang suka juga, senang nak padankan dengan mana2 shawl , tudung kan....longgar pun longgar

    ReplyDelete
  2. Salam pagi...
    pagi ini tinggalkan jejak...
    okey..mmg tgh cari..thanks yaaa

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. org cantik pakai apa pun nampak cantik.. kn kak farah kan... hehehehe

      Delete
  4. cantiknya.. lisa pun suka pakai sweater top ni

    ReplyDelete
  5. wow, nampak versatile la.
    kita ni jenis main sauk je.
    tapi paling gemar pakai yg ala-ala blazer tu
    tak ingat nama baju tu ape, tapi sejuk jgk la bila pakai
    ^_^

    ReplyDelete
  6. kak, mesti dia offer yg stu lg kerjasama tu kan.. akk join tak?

    ReplyDelete
  7. saya buta fesyen.. tak tau [plak baru macam tu pun dipanggil steater.. ingtkan sweter tu jaket yg ada zip ada hoodie tu.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah panggil sweeterr...bila pakai nampak manis hahha

      Delete
  8. sweater top ni untuk laki ada tak...ka panggilan untuk wanita saja

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^