HARI SUKAN NEGARA

October 08, 2016

Salam


berapa ramai antara u'oulls yang terlibat dengan
Hari sukan negara??angkat tangan....^_^
Wahhh..meriah betul rini
Rata-rata orang update pasal hari sukan negara nie
Dengan tema "JOM TURUN PADANG"
PB pun tak terkecuali
Paksa rela gitu terlibat juga pagi nie...
AKTIVITI SENAMROBIK
dari sekolah kaisara

Hari-hari balik pujuk mama dia nk join
Senamrobik tu...
Katanya asyik mama je senamrobik &zumba dekat office...kakak pun nk juga heehehe

So, pagi nie bangun awal2 siapkan dua2 beradik nie
Bawa juga la ke sekolah kaisara
Memang cikgu tadika dia dah bagi surat jemputan waris...adik pun kemain excited sebab boleh pergi sekolah kakaknya

Semua mesti tahu kan...
HARI SUKAN NEGARA
DI adakan setiap hari sabtu minggu ke dua bulan OKTOBER
Anjuran KEMENTERIAN BELIA DAN SUKAN
dan tahun nie merupakan tahun kedua penganjuran Hari sukan Negara...

macam-macam aktiviti boleh di adakan di pelbagai peringkat
nie salah satu inisiatif tadika kemas anak pb
melaksanakan #senamrobik
kira ok la kan dari xde buat apa2
aktiviti sihat i'oullss join aje...^_^








Nota : balik jer rumah sakit abis kaki tangan huhuhu -_-

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. haha, timm pun join jugak hari sukn negara ni..kiki..

    ReplyDelete
  2. waa.. bagus nya..
    saya kat kampung ada program hari sukan jugak.. x jadi pi sbb weekend ni asyik cirit je.. hahahha.. plan nk ride moto pun x jadi.. hmm..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^