//]]>

WEPRINT

October 04, 2016

Sapa suka kumpul gambar dan abadikan dalam album??angkat tangan!!! cepat! haaa PB nie merupakan salah seorang yang suka bergambar dan berselfie...hobi orang kata hahaha dah rajin sangat bergambar mesti la suka juga cuci gambar tersebut kan..meh nak kenalkan dengan weprint kat u'ooulss.

WEPRINT MALAYSIA antara mesin mencetak gambar instant berkualiti tinggi pertama di Malaysia menggunakan aplikasi WeChat mampu mencetak gambar menarik dan pantas.

WePrint dari LIBERTY PRINTING merupakan yang pertama di Malaysia yang menawarkan peluang perniagaan serta khidmat mesin cetak gambar segera di pasaran tempatan.Ia adalah salah satu syarikat percetakan yang menyediakan pelbagai kemudahan mencetak, menjual mesin pencetak t-shirt, cenderamata dan juga menyediakan mesin mencetak label atau stiker. Antara servis yang terbaru di Malaysia, WePrint dari Liberty Printing meyediakan khidmat kiosk cetak gambar segera dari hand phone (smartphone).



WePrint juga menyediakan khidmat mesin photobooth untuk sebarang majlis dan keraian.Ianya fleksible dan mudah digunakan serta menjadi trending masa kini.Ia merupakan satu peluang pelaburan untuk menjana pendapatan bagi yang berminat untuk memiliki mesin pencetak WePrint.







keterangan lanjut mengenai weprint seperti di bawah:

ALAMAT :
Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
6, 6A & 6B, 
Jalan Harmoni 1A/KU3, 
Kristal Klang Commercial Centre, 
42100 Klang

Email: 
sales@libertyprinting.com.my

Hand phone : 
019-985 8151 (Elaine)

Business hours: 
Monday to Saturday (9am to 6pm)



ohh ya lupa nak cerita PB dah pun dapat print gambar  weprint
kualiti gambar sangat BAGUS
siap dapat key chain lagi...hehe





TQ weprint- liberty printing




You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^