BERINAI DAN MAJLIS AKAD NIKAH ADIK

January 31, 2017

HAI...

alhamdulillah
majlis adik bongsu berjalan dengan lancarnya
dah selamat diijab qabul kan
tahniah!! adik

semoga rumahtangga yang di bina bahagia till jannah
aku rasa dah lama juga 
siang malam bertungkus lumus untuk majlisnya
almaklumlah..
adik bongsu..heee
walaupun abg tak lepas lagi.
nak juga memeriahkan dan menyempurnakan majlis dia
semuanya berjalan dengan lancar
SYUKUR





MALAM khamis ritu teman adik berinai
yang lain-lain pun tumpang sekaki berinai
yess dapat juga berinai hehehe
sebelah tangan pun jadi lah
kaisara??hurmm xcukup sebelah nak pakai dua-dua belah katanya sanggup tahan
layankan jugalah dia
kasi lukis2



CANTIK KAN?
BERSENI BETUL tangan-tangan si pelukis inai nih
letak-letak terus jadi
kalau aku yang buat maunya 3 4 5  6 7 kali padam buat balik..
padam buat balik...hahaha
tak seni langsung -_-

dup dap dup dapp
hari yang dinanti pun tiba..
buat adik jadilah isteri terbaik untuknya
aku cut story malas nak cerita panjang lebar
sementara masa yang ada pun x berapa nak banyak 24jam sehari jer kan kan

so taraaa...


pengantin selfie FATIN & NAZRI

di sebalik kesibukan pengantin
aku pun tumpang sibuk juga
sebab kesana sini teman pengantin hahaha
dr hari akad nikah , majlis dan bertandang
akulah yang temankan dia ke tempat make up
jadi paling sibuk kira aku lah kan
 ( pura-pura sibuk padahal dok melangut je 2 jam tunggu pengantin siap make up hahaha)
tapi tak pe sebab adik perempuan aku ada sorang jer 





with my sister & airil comel (mata besaq)





comel-comel aku (kaliff & kaisara) dengan anak kakak sulung  aku ( izzuna & izzaq)
sibuk nak bergambar dengan Mak su & Pak su baru
#weddingmaksu


paling susah nak tangkap macam nih la..
nak cukupkan ahli semua dengan kanak-kanak lagi macam-macam ragam
tapi bila dah berlalu kenangan indah tu yang BEST kan..kan..

#weddingoftheyear2017
fatin&nazri
tahniah korang!

LAST BUT NOT LEAST
TUAN TANAH WITH CINTA HATI
LOVE U 2 3 4 5 HAHAHAH...





You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^