//]]>

BULAN YANG SIBUK

January 17, 2017

SELAMAT PAGI...


diam tak diam dah masuk pertengahan Januari 2017
cepat betul masa berlalu
umur pun dah makin betambah tahun nie
steress mak! tahun nie masuk awal 30 an an an
katogori remaja dah hilang -_-
akhir remaja pun dah berlalu
alam dewasa pula

welcome to the club 30 series hehe
mungkin lepas nie gaya pemikiran lebih matang kot
anak pun dah dua
rumah sendiri pun dah ada
time tu jana income gitu
buat saving untuk masa depan anak-anak
ke arah penjimataan dan saving yang lebih agrasif 
amin..doakan saya :)

januari yang sangat sibuk
bukan setakat hal kerja 
hal rumah..
hal anak-anak
hal adik-adik
dah termasuk sekali dalam senarai bulan nie
sebab adik bongsu nak kawen hujung bulan ni

semohga urusannya di permudahkan
dan urusanku di permudahkan
proses nak siapkan rumah bukan senang
siang bekerja malam je ada dekat rumah nak kutip sikit-sikit
almaklum la tak berapa nak berada
cuma ada-ada je
jadi segala persiapan untuk duduk di rumah baru kami buat sendiri je..

itu yang last week..aku lah tukang rumah
akulah pekerja kedai hardware
akulah tukang cat
akulah tukang kemas rumah
minggu nie akulah situkang jahit hahahha
nak buat langsir pulak dah
#misi mencarilangsir dah siap
bukan tak ada langsir tetiba dapat ilham nak buat baru pula -_-
yang lama tak nak pakai
so, berdesuppp ke kedai kain pula...
harap-harap berjaya la siapkan seadanya..tak cantik xpe asal ada gitu..hehehe

see...sibukan i bulan ni??
rasa macam nak minta sehari 48jam guna 
poket doremon hihihihi


You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. sweet 30....semoga dipermudahkan segala urusan farah dan keluarga

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^