STATS BLOG PERMATABIRU

February 06, 2017

SALAM..

gudmorning

SEJAK DUA MENJAK NIH
AKU AGAK AKTIF DALAM menulis blog..heee
perasan tak?hahaha
tapi tak  aktif sangat-sangat pun 

sebenarnya aku memang suka menulis sebabkan
masa yang sangat terbatas itu yang entry
 tenggelam-tenggelam timbul ajer
kadang-kadang tak ada langsung

tapi..
orang kata "what u give..u get back"
memang aku tak nafikan
bila aku selalu perbanyakan entry dalam blog nie
makanya ramai juga yang akan singgah dan drop komen
tak gitu!
"more u give, more u get back!"
(speaking jap hahaha)

apa yang buat aku teruja untuk menulis?
bila hari-hari aku tengok stat blog bertambah.
yes! aku suka tengok stat dekat blog macam dekat bawah nih

stat blog semalam tanpa entry (hujung minggu jarang update new entry) -_-

haa..macam nie je stats blog aku
dan mampu buat aku tersenyum
sebab dedulu nak boleh pv macam tu jagan mimpi okay!
silap-silap pv sehari dalam 10 aje..(kau ado??haha)

now semangat i untuk menulis 
tengah membara sila support blog i yer hehehe
harapan semoga PV mampu mencapai 1k perday dalam masa terdekat ni ^_^ 
( berangan p la)
mungkin itu mampu membuat aku tersenyum sepanjang hari sambil baca blog sendiri hehe

k.bye

nota: i'm blogger malaysia



You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. waalaikumussalam.
    alhamdulillah
    semoga terus maju dalam berbelog ya

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah boleh bertambah lagi stat tu... Sabar ya... Teruskan menulis...

    ReplyDelete
  3. semoga terus maju jaya


    spitoutkata.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. keep writing, kdg2 roh malas nak menulis ni biasa dlm berblog..kalu rajin tersgt rajin smpi 1 hari boleh up 3 entry hihii

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^