//]]>

FELT CRAFT: JOM MEMBELI DI ASMA FELT BOX

March 27, 2017

SALAM

SELAMAT PAGI
sapa minat dengan felt craft?
haa apa itu felt craft? tak kan tak tahu kot..
mehh sini hari nie aku nak story pasal felt craft
sesuai sangat untuk di jadikan hobi dan juga side income
 kalau korang jenis yang sangat kreatif hehe

dulu aku ada juga minat dengan felt craft nie
cuba la juga sekali dua menghasilkan barang-barang dari kain felt ni
tapi biasalah part time hobi hehehe
TAK BERAPA KREATIF LAK TU HEHE
tapi bila free baru aku buat juga sebab suka benda-benda yang COMEL ^_^


SO, hari INI NAK KENALKAN KAT KORANG
dekat mana nak dapatkan
barangan felt craft
yang murah dan harga berbaloi
untuk yang minat dengan felt craft niE




ASMA FELT BOX

okay ! ASMA-FELT-BOX menjual bahan2 felt craft secara online, iaitu kain felt, butang,
keychain, brooch, peralatan menjahit dan sebagainya..
Produk utama ialah polyester felt, starter pack dan butang2 comel.
Ada juga pelbagai jenis kain felt tau.

ANTARA CONTOH-CONTOH KAIN FELT YANG DI JUAL DI ASMA FELT BOX

ACRYCLIC FELT
POLCADOT FELT
POLYSTER FELT
SOFT FELT


PELBAGAI JENIS BUTTON 

ice cream button

rabbit button

butterfly button

love button

ladybug felt craf


selain kain felt, ada juga pelbagai jenis button, assesories, 
penyepit rambut, brooch, 
benang, dan yang paling best ada di jual 
 untuk korang yang baru nak berjinak-jinak dalam felt craft nie
set jualan yang lengkap untuk permulaan dalam membuat barangan craft dr kain felt

STARTER KIT pun ada - RUJUK WEBSITE ASMA FELT BOX YE
OHH YAA...SEbelum terlupa 

UNTUK PEMBELIAN  MELEBIHI RM100  (di website sahaja) akan dapat free poslaju
BArang dipos setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum
Pembayaran sebelom 12tghari, akan dipos hari yg sama..



UNTUK MAKLUMAT LANJUT . 
klik link di bawah korang pasti tertarik tau  ^_^

Link website : asma-felt-box.com





You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. Wahhhh budak2 perempuan dekat sekolah suka la ni kalau dapat kraf macamni hehe.

    ReplyDelete
  2. bagus felt craft ni...dapat isi masa lapang...kalau pandai boleh jana pendapatan...

    bila tengok felt craft ni teringat cerita animasi Trolls

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^