Lazada Birthday Blogger Contest

March 20, 2017

unnamed



salam..

HAPPY BIRTHDAY TO LAZADA
selamat ulang tahun yang ke LIMA ( 5 )
wahh cepatnya masa berlalu dah 5 tahun rupanya LAZADA

weit weitt..diam tak diam weii
aku pun dah dekat 3 ke 4 tahun bersama Lazada hahaha
kena check balik akaun lazada 
bila ehh first time terjebak dengan shopping on9 with lazada hehe

Sempena
Lazada Birthday Sale 22 – 24 March 2017,
 korang kena rembat barang super awesome ni dengan potongan diskaun sehingga 90%

SELAIN ITU,
Lazada mengadakan 
“LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST”.
yeeaahh..jom rebut hadiah menarik dari lazada ^_^

APA YANG AKU SUKA DENGAN LAZADA ?

haaa..soalan cepu emas ni..
Firstly untuk kaki shopping Online macam aku
Lazada memang pilihan yang tepat untuk membeli barangan secara online..
yeahhh tak kira apa sahaja barang yang korang cari 
dari pakaian, pinggan mangkuk ke peralatan rumah semuanya ada. 

so, mudah dan cepat kan? 
tak perlu nak ke shopping Kompleks hanya di hujung cari je..
semua korang boleh dapat. 
selain itu, kualiti produk dan servis yang cepat paling menarik minat aku 
untuk membeli dengan LAZADA ni.


3 PILIHAN BARANGAN DARI LAZADA

OKAY! disebabkan boleh dikatakan hari-hari aku 
stalker page lazada
semestinya ada beberapa barangan pilihan hatiku
yang aku jadikan wishlist dalam akaun aku dengan LAZADA

nak tengok tak?apa yang aku target nak beli nanti..heeee


1. kasut sukan
hahaha..di sebabkan aku tengan mengaktifkan diri dalam sukan....dan ada beberapa game aku terpaksa join, so, memang ada niat nak dapatkan kasut sukan baru untuk tahun 2017
dan inilah kasut pilihan aku.harap-harap dapat la beli kasut nie dalam masa terdekat nie..sebab pilih kasut nie? aku suka colour, design simple yang penting memang sesuai untuk aktiviti sukan yang aku akan join nanti.


2. Make Up Brush
haaa..selain aku tengah aktif bersukan sekarang, aku punya minat tak ku lupakan. make up-make up hehe
so pilihan yang dah lama aku idamkan nak jadi koleksi barangan make up aku adalah brush kabuki macam kat atas nie.
DARI  info kabuki brush memang sesuai DI GUNAKAN UNTUK MAKE UP
sebab brush dia lembut.

3. Jam Tangan Swarovski
okay last..pilihan jam Swarovski warna putih.
Actually aku dah ada satu jam swarovski nie warna pink, memang sedap di pakai
DAN aku suka
so, AKAN nak jadikan JAM swarovski sebagai koleksi ke DUA
sebab harga yang lazada tawarkan MURAH wehh! rugilah kalau tak GRAB :)

PENDAPAT SAYA UNTUK MENINGKATKAN LAGI LAZADA

Pada pendapat saya, LAZADA ADALAH salah satu pilihan kaki Shopping Online masa kini. dengan servis dan produk-produk yang di tawarkan pada harga yang berpatutan pastinya LAZADA mempunyai pelanggan yang tetap. Untuk meningkatkan lagi dan tarikan pelanggan saya cadangankan LAZADA memperbanyakkan pilihan "jenama -jenama" yang popular  supaya pelanggan mempunyai lebih banyak pilihan.

"Lagi  banyak pilihan lagi banyak lapisan pelanggan"

saya juga cadanganlan jenama yang baru termasuk dari produk-produk keluaran LAZADA sendiri.
mungkin akan lebih menarik perhatian pelanggan.

korang..pasti ada yang tertarikkan?
Nak shopping juga? 

Jom Shopping di 
LAZADA MALAYSIA


UCAPAN SEMPENA BIRTHDAY LAZADA

semoga LAZADA terus Maju Jaya di masa akan datang dan menjadi pilihan NO1 rakyat Malaysia untuk Shopping online.

-----------------------------------------------------------------------


kepada kawan-kawan Blogger, peluang terbaik untuk anda merebut hadiah dari LAZADA
Join Contest dari Lazada? 


Contest yang terbuka untuk para blogger ini sedang berlangsung 1 March sehingga 23 March 2017. Semakin ramai blogger yang join, semakin banyak dan lumayan hadiah Lazada tawarkan.
 Jom kita tengok, apa hadiah hebat Lazada nak bagi blogger yang join contest ni...

Kurang 50 Peserta (10 Pemenang) 
1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

Lebih dari 50 dan Kurang dari 100 Peserta (20 Pemenang) 
1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

Lebih dari 100 Peserta (30 Pemenang) 
1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 

3rd Prize :17 x RM150 

haa MENARIK KAN?
JOM-JOM CEPAT-CEPAT JOIN CONTEST NIE
ADA MASA LAGI 3 HARI YER !


KLIK SINI 
 CONTEST LAZADA 



You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Good luck n all the best.. makin ramai yg join ni..

    ReplyDelete
  2. Goodluck! Sy suka tengok jam tu. Blink2 gituuu :P

    ReplyDelete
  3. Makin banyak pulak blogger2 yanh join contest lazada..CCL masih teragak-agak lagi nak join ke tidak

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^