APRIL YANG SIBUK

April 17, 2017

SALAM..

dah seminggu tak muncul kan..kan
rindu tak dengan saya? hahaah
bajet Hot sangat! (nyampah aahahaha)





bukan sebab apa pun..
Lately nie sibut dengan kerja hakiki
nasib baik job blog tak ada minggu nie
dapat la berehat sekejap dari menulis..
lepas nie PB kembali menulis ya..

Awal bulan ari tu terlibat dengan Program jabatan
minggu nie sibut dengan sukan Jabatan
ohh hoii..mana tak bersawang blog PB nih kan..




Ahamdulillah rezeki sukan Wilayah Utara (antara Fama Kedah,Penang & perlis sahaja)
 team badminton PB menang pingat Emas
yeahhh..first time join badminton (bidang terjun hahaha)
Menang pula tu...
walaupun PB bukan tulang belakang sekadar memenuhi senarai pemain
kira rezeki wehh menang olalalalala
kembang bontot hahaha



Pb main 2 games je beregu bersama kak aspawati :)
1 team 3 pasangan
Set pertama PB lawan  Penang nak kata kalah teruk la juga 
sebab diaorang buli kami sob sob sob
bola main kiri kanan kiri kanan..laju ohhh smash
nampak keterroran mereka di situ

set kedua lawan kedah kami main Double set sebab
set pertama kedah menang, set ke dua perlis menang dan yang ketiga kami menang
yeahhh 15-14 hehehe
menang tipis kira nasib kami la kan...



selain main badminton,
Pb traning juga Ping Pong dan batu seremban ( sukan tradisional)
tapi tak ambik bahagian pun
sebagai orang kuat di bangku simpanan jer..hehehehe

rezeki berganda pula sebelah petang sabtu tu dapat hadiah cabutan bertuah
yeahhh rezeki lagi....^_^




SEKIAN..

thanks sudi singgah sini..next storry tomorrow hehe


You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. Waahhh... Terserlah kesibukan dan semangat kesukanan membara di situ. Hehehe.. 😘
    It's my first time visiting you here, kak PB!

    ReplyDelete
  2. Kasi setel yg hakiki dulu baru buat yang tak berapa nak hakiki ni.. ekekeke

    ReplyDelete
  3. Tahniah yer... Pasal sibuk tu nak buat camne dah namanya kerja, kan...

    ReplyDelete
  4. Tahniah menzng kerana nadib. Hahahs

    ReplyDelete
  5. Wahhhhh menang tipis pun takpa kak, asalkan menang! mesti seronok kan walaupun sekadar memenuhi senarai pemain.

    Jemput join segmen pertama anjuran Seorang Syed
    https://anothersyed.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^