//]]>

FAST & FURIOUS 8 MEMANG BEST

April 28, 2017

salam..



JUMAAT lepas rezeki akulah kan
dapat dating dengan en.hubby
Layan Movie dekat panggung berdua-duan aan  aann hehe
sebab anak-anak aku Kasara dan Kaliff sekolah yeahhh  hehehehe
kesempatan yang ada tak di lepaskan hahaha
(alasan)




rasanya dah lama tak menonton wayang last
masa bawa si kecik berdua menonton
untuk kali nie kasi can Mama & papa berdating yer...



en.hubby aku memang suka citer Fast & Furious nie
minat la katakan
aku tumpang sekaki je..sebab suka juga 
lawan-lawan pastu lumba kereta hehehe




tapi dalam banyak FF nie
nie first time tengok dekat Pawagan
mak aii..Memang Terbaik
Puas Hati wehh! dengan muzik sound & effectnya..
sapa yang belum menonton lagi
sila lah ke panggung..tak sama tau menonton di Panggung vs TV hahaha

walaupun lewat seminggu menonton cerita nie
tapi tetap bepuas hati sebab masih mendapat sambutan ramai
makanya?mestilah jalan cerita yang best kan..

nie antara babak-babak dalam Fast & Furious 8





Fast & Furious 8 - Shaw and Hobbs

Fate of the Furious

akak kasi 5 bintang ^_^
Movie yang patut  korang tonton !!!




You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^