//]]>

CAHAYA RAYA BERSAMA SHOPEE.MY

May 16, 2017

HAI..

Sempena puasa dan raya yang bakal tiba
aku pun mula sibuk mencari persiapan pakaian hari raya hahaha
awal tak? puasa pun belum lagi kan..
tapi biasalah kalau dekat-dekat nak puasa
Tailor pun dah tak nak ambik upah buat baju kan

jadi tahun nie aku buat pilihan untuk
beli baju ready made aje..SHOPPING dekat SHOPEE
dengar kata tahun lepas macam-macam 
Design baru yang cantik-cantik untuk dipakai di pagi Lebaran
agak-agak tahun nie design apa yang jadi pilihan pengunjung Shopee.my yer


shopee

APA ITU SHOPEE.MY?

okay, mula-mula aku nak perkenalkan dekat korang yang tak tahu apa itu SHOPEE.MY. Iannya merupakan Online Shop yang menjual pelbagai jenis Produk dalam satu laman web. Selain itu yang bestnya selepas korang Sign In akaun dengan shopee.my, korang sebagai pembeli boleh juga bertindak sebagai penjual. Haaa faham tak? maksud aku fungsi Shopee ni selain menyediakan perkhidmatan jualan barangan, korang boleh menjalankan aktiviti jualan produk masing-masing.tidak terhad untuk sejenis produk, macam-macam produk korang boleh jual tau..Menarik kan!

ANTARA PRODUK YANG DIJUAL DI SHOPEE.MY

Ada macam-macam kategori produk yang di juala di shoppe, antaranya :

women clothing, men's clothing, Beauty & personal care, Toys,Kids & Babies
Home & Living, Home appliances, Accessories, Women Shoes, Men shoes
dan Macam-macam lagi


semua katogori ada di SHOPEE


tengok..
 ada banyak pilihan dekat Shopee kan!!
teruja tak? Jom membeli belah di sana..haha

PENGALAMAN MEMBELI DENGAN SHOPEE.MY

Dah alang-alang aku mencari apa kelebihan shopee.my nie
akhirnya aku terjabak juga dalam membeli beberapa barangan yang aku rasankan sangat murah!
betul-betul murah tau..
Tak percaya?
jom tengok apa yang aku dah selamat membeli hehe


tengoklah dia punya harga..
terbeliak biji mata..
kalau tak grabb rasa rugi pula..
so, cepat-cepat yer gie membeli di shopee..heeee ^_^
tak sabar NAK tunggu barang sampai weii..
produk kecantikan menjadi pilihan kali nie hihi


CAHAYA RAYA BERSAMA SHOPEE.MY

OKAY..! seterusnya haaa...
ada  good news untuk korang!!!
Shopee.MY kini sedang melancarkan kan promosi
sempena hari Raya yang bakal tiba iaitu

CAHAYA RAYA BERSAMA SHOPEE

Tengok  gambar-gambar promo kat bawah nie
macam-macam promo ada











 kan dah cakap!
ADA MACAM-MACAM PROMOSI 
sempena hari raya nanti dengan shopee
bermula 15 Mei 2017 sehingga 30 Jun 2017
ADA DISKAUN SEHINGGA 90%
nak dapatkan pakaian hari raya nanti 
shopping aje dengan shopee.my ni
 cepat, murah dan mudah!

Lastly, sebelum terlupa untuk memudahkan kerja korang
aku cadangkan korang Download aje APPS SHOPEE dekat Mobile korang
dari APPS STORE
lagi senang nak membeli
klik-klik dah siap haaa kan cepat &mudah!
aku pun dah siap dowload hehehe

JANGAN LUPA TAU ADD AKAUN DENGAN SHOPEE !
untuk memudahkan
urusan jual dan beli bersama shopee..
yeahhhh...








selamat berbelanja ^_^

MAKLUMAT LANJUT DI : 

Facebook: ShopeeMY
Instagram: @Shopee_MY

























You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. Banyak pilihan kat Shopee ni, boleh dikatakan apa yang kita nak beli ada. Pastu harga pun murah!

    ReplyDelete
  2. Jom Shopping di Shopee... memang berbaloilah.

    ReplyDelete
  3. borong jgn x borong. coping brg raya kat sini. mmg murahhhh

    ReplyDelete
  4. Bahang aidilfitiri kian terasa.

    X pnh shopping sini lg.. Nnti nk silau² jgk la

    ReplyDelete
  5. mmg tgh cari brg ni..jap nak p tgk kat shopee ni

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^