//]]>

INDAHNYA HIDUP

May 23, 2017

LIVE IS BEAUTIFUL



hai..
setiap orang tak lari dari masalah
aku rasa tak ada kot orang yang tak dak masalah kan..kan
ke ada ehh?
aman lah hidup kalau tak ada masalah
atau mungkin ada something wrong some where hihi
okay!gurau-gurau jer



aku sebenarnya dah lama didik hati
untuk THINK POSITIF
Untuk apa jua keadaan
sebab aku yakin ALLAH SWT selalu ada 
di samping kita

kalau rasa Lemah, berDOA la...
kalau rasa dilanda masalah, MENGADULAH padaNYA
kalau rasa tertindas, dipulaukan atau di anaktirikan
BERSABAR lah
anggap itu sebahagian daripada Ujian dalam mematangkan kita

berusaha untuk yang  terbaik
walaupun kadang-kala ada cacat celanya
memaafkan orang-orang yang pernah membuat anda terluka
itu lebih membahagiakan dari sama-sama bermusuhan 

sekian...

tazkirah petang hihihi
mood ke lauut!!!





You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^