//]]>

SELAMAT HARI LAHIR ABAH

May 11, 2017

Hai

Buat apa tu?
Haaa pelik tak tetiba aku kuncul malam nie
Seminggu dua nie aku mmg tgh sibuk menguruskan event unit aku yang bakal berlangsung minggu hadapan
xdan weii nak update blog -_-

Saja nak share story...hehehe
Semalam birthday abah aku yang ke ...!
Korang kira lah sendiri ehh
Abah aku lahir tahun merdeka gitu 1957
So, aku mmg jarang lupa
Ulang tahun kelahiran abah aku

Alhamdulillah rezeki tahun nie
Sejak berpindah dan menetap di perlis
Sebelah pulak rumah abah
Hari- hari dapat tengok abh...hihi
Org kata tempat jatuh lagikan di kenang..
Inikan pula tempat bermain dlu..(kg.abah aku)
Lepas ni aku la paling dekat dengan abah


UNTUK ABAH
SELAMAT HARI LAHIR,SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI..sayang ABAH!!!

**sempat celebrate birthday abah semalam dekat @anaburgercafe di bintong, perlis

Jom aku belanja sikit pic semasa di sana








You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. Selamat hari lahir pakcik..moga sentiasa sihat...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^