//]]>

SELAMAT HARI RAYA 2017

June 30, 2017

Salam

Hai semua

Selamat hari raya
Maaf zahir dan batin...hehe
Raya ke-6 baru berkesempatan nk buat ucapan nie
Salam kosong-kosong ehh
Kalau ada terkasar bahasa tersilap kata
Harap di maafkan ^_^

Dalam kesibukan meraikan hari raya
Blog pun tak sempat nk berupdate
Mohon jangan lari yer..
Singgah-singgah la selalu ke sini hihi

Raya kali nie aku balik
Berhari raya di rumah mertua dahulu
Seronok?macam selalu la..
nak raya kena ikut giliran kan..
seronok lagi kalau dekat kampung sendiri hihihi (en.hubby sila jgn marah dengan statement i nie) hahahaha

special?apa yang special raya kali ni? macam selalu la  dapat berhari raya dengan en.hubby dan anak-anak tu pun dah buat aku gembira..sebenarnya tak kisah sangat pun raya kat mana-mana
sama sahaja bagi aku
sama ada rumah mentua atau rumah ayah aku
yang penting satu kami together-gather
baru meriahnya raya

raya sedondon? Ofcos la..tema tahun nie "nude" colour skin gitu.di sebabkan baju readymade
colour tema ada la juga lari sikit-sikit...but still nice
sedap mata memandang gitu..cewahhh puji diri sendiri hahaha (angkat bakul sendiri)

Selamat hari raya-ikhlas dari kami-
#blogpermatabiru

                         SELAMAT HARI RAYA 😍

OPEN HOUSE? Alhamdulillah aku dah pun selamat buat juga open house masa raya ke-2.ajak sedara mara dan kenkawang sikit... ritu
lepas je balik dari rumah mentua..malam raya pertama tu terus masuk daput..tung tang..tung tang...masak menu open house sempena rumah baru gitu..menu nasi daging+soto.
semuanya #airtanganpb. aku nie memang suka memasak tapi belum taraf pro lagi...kira sedap la juga. Kalau  lepas la anak tekak tetamu..kira lulus la kan..kan..hehehehe

ehh..nak sambung gie beraya la..sambung lagi cerita raya nanti ye..

                                           k.bye!



You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. Selamat hari raya ya, jemput datang rumah... hehehe...

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya sis. Blogwalking sini and done follow :D

    Psttt,,, mintak tolong jawab survey ni sat sis. Thank u in advance ;)

    https://goo.gl/forms/NfwOW9u92ZhNTrNf1

    ReplyDelete
  3. #rayakansebulan hehe.. salam aidilfitri maaf zahir batin ^^

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^