//]]>

ROSETYARA : SAYA PENGGUNA ROSETYARA

July 20, 2017

SALAM


saja nak kongsi dengan korang
baru-baru nie ada dapat pm dari someone
mungkin pembaca or follower blog hakak
yang jarang meninggalkan jejak ( Tak berapa kenal )

dia ada bertanya satu soalan yang membuatkan
aku macam nak share je dekat sini..
sebelum nie pun ada juga yang pm bertanyakan hal yang sama

so aku decided untuk berkongsi dengan korang

soalan dia :
"salam, sis bole tahu sis guna pembersih muka & foundation apa?
 berminat nak follow sis :)"

aku copy je sini ehh!

untuk menjawab pertanyaan dia..aku sediakan entry khas ini yer..heheh


yer aku pengguna FOUNDATION ROSETYARA
sebenarnya masih baru lagi terjebak dengan jenama nie
kalau korang perasan aku selalu share live make up
MUA belah-belah utara dekat FB aku
dan kebanyakannya menggunakan ROSETYARA
dan akhirnya terjebak la sekali  hehe
dan bila dah guna suka la pula..

BELI DEKAT MANA?

OKAY sebab selalu sangat tengok foundation nie
mula-mula my dear Frendz bagi cuba dulu
untungnya aku sebab ada kawan yang memang pengguna foundation nie
dia juga salah seorang agent rosetyara..
lagi mudah aku nak dapatkan stok

so, korang kalau nak dapatkan Rosetyara nie boleh pm
kawan aku nie..
TRUSTED SELLER tau
jangan risau...
aku syorkan benda yang baik dan elok-elok aje

kalau rasa nak beli boleh Follow & PM di BAWAH NIE

AGENT ROSETYARA : PUTERI FATIN ALISYA



"CUBA DULU BARU TAU" MAKE UP korang lebih tahan lama, lebih cantik
dan best tau pakai rosetyara nie.pilihan code warna yang ada pun
memang sesuai dengan kulit
wanita-wanita cantik di Malaysia nie..
( HAHAHA...macam iklan pula..opsss tumpang promote aje ... ) 
takkan tak mau cantik kot! ^_^





You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. ni produk malaysia kan? macam glamer lak produk ni skrg ,nanti nak try la.

    ReplyDelete
  2. brand ni pernah dengar tapi tak pernah cuba..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^