//]]>

SPRAY MAKE UP GOLDEN GLOW

July 21, 2017

Selamat petang

sis nk share dengan korang
produk kosmetik yang boleh korang guna
Terutamanya untuk kaki make up





 GOLDEN GLOW !!
--------------------------
✔ Membantu make up tahan lebih lama
✔ Membuatkan make up 5x ganda glowing dengan ada nya serbuk mutiara serta gold satin powder ! 

Cara penggunaan 
----------------------------
1) SEBELUM MAKE UP : 
Spray golden glow dahulu, bagi serap ke kulit. Baru apply foundation atau apa - apa cream. ( MEMUDAHKAN SAPUAN FOUNDATION ) - Jadi tiada lagi istilah sukar blend foundation - Tiada lagi make up bercapuk

2) SELEPAS MAKE UP : 
Spray golden glow sekali lagi untuk membuatkan make up tadi glowing dan tahan lama. 
Pada masa sama, golden glow membantu melembab, mencerah dan merawat segala masalah kulit seperti jerawat, jeragat, liang pori besar, parut, muka kusam dan banyak lagi 💕

Pemakaian tanpa make up : guna 2 kali sehari, pagi dan malam sebelum tidur.

HARGA : 
10ml : RM 12.00 (tak termasuk pos)
75ml : RM 40.00 (tak termasuk pos)

Nak ORDER korang boleh 
wsup sis nie
 010 4004798
trusted seller..

hakak recomend untuk u'ousll
jangan cakap hakak tak payung TAU!!!

hakak tolong promote sebab hakak pun guna juga
boleh follow fb sis nie
Klik  sini



#goldenglow 
#glowingsambilmerawat
#glowingsuperglowing
#makeupspraywithtreatment 
#makeupglowing
#makeuptahanlama
#kulitcerah
#kulitlembab
#kulittegang
#kulitberseri
#takberminyak #jerawatkecut #parutpudar #jeragatpudar #porikecil #wangi #makeupspray




K.bye!!!

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. first time dengar nama produk ni..

    ReplyDelete
  2. so cute, its my first time see this brand.

    ReplyDelete
  3. Berbaloi jugak harga ni...tapi pertama kali dengar brand ni..dari mana ye?

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^