//]]>

REVIEW: PRINTCIOUS GIFT

August 07, 2017




Hari ne nak sambung citer dengan korang
pasal printcious - rujuk entry sebelum nie
antara pilihan website yang wajib korang singgah
kalau nak cari hadiah buat yang tersayang
ada macam-macam pilihan siap boleh design sendiri lagi
menarik kan?

Lepas aku buat entry printcious nie
terus terjebak membeli sesuatu di website printcious
nak tau tak apa yang aku beli?
Shhhh..rahsia hahahaa
 (tajuk di atas bukanlah rahsia lagi hehe)

ada sahaja yang memikat mata dan hati ini
Dan paling best cara nak pilih & reka design
pilihan korang pun mudah sahaja
tak payah nak pening-pening kepala korang mesti boleh buat

okay, jom nak tengok tak apa yang aku pilih?
di
  PRINTCIOUS..





yeahhhh... barang yang aku oder
dah selamat sampai pun hehehe
aku sangat berpuas hati sebab
servis penghantaran pun cepat weh!!!

aku submit oder 31 hb Julai 2017
4hb ogos 2017 barang aku dah pun selamat sampai
(Dah dapat dekat tangan)
aku anggarkan dalam 3-4 hari bekerja
korang pasti akan dapat barang yang korang ODER dari printcious
so, tak perlu ragu-ragu

inilah barang yang aku pilih

okay, kat sini aku juga aku nak share
MACAM MANA CARA AKU BUAT PESANAN
UNTUK BELI BARANG dekat PRINTCIOUS GIFF nie
 korang mungkin dah ada idea nak pilih
hadiah apa untuk di design dengan printcious nie kan
tinggal edit-edit jer...

so, jom follow step mudah dan cepat
nie contoh barang yang aku pilih
 CERAMIC TILE 
macam dalam gambar kat bawah nie

"HOME SWEET HOME"


Ceramic tiles dan fridge magnet from printcious gift

cantik kan aku buat hiasan dekat ruang tamu rumah  hihi ^_^
ok jom follow step di bawah


STEP DESIGN HADIAH PILIHAN DENGAN PRINTCIOUS GIFF


1.Mula-mula pilih item pilihan (aku pilih ceramic)




2.Aku pilih "YOUR DESIGN HERE"




3. MASUKKAN PERKATAAN DAN  PILIH BACKGROUND  
yang korang nak tulis atas tile tu.
Nak masukkan gambar pun bole...




4. DAH SIAP. KLIK done

contoh

kan dah cakap mudah sahaja
dah siap nie contoh kalau korang nak tulis NUKILAN buat
sahabat korang yang akan berkahwin
boleh wish & tulis macam-macam lagi
ikut kreativiti masing -masing

kalau tak suka jenis ceramic tile nie
korang boleh je pilih MUG, TSHIRT, PHONE CASES,
PUZZLE, CANVAS, KEYCHAIN dan macam-macam lagi

ohh ya sebelum terlupa aku juga sempat 
join sekali oder Fridge Magnet
sebagai kenang-kenangan as BLOGGER macam gambar dekat bawah nie hehe
AKU memang suka kumpul magnet macam nie






*sorry magnet tergelap sikit sbb lupa nak pilih background cerah hehe

so, jangan lupa!! 
singgah la ke 

"precious giff from your heart"





k.bye :)


You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. cantikk .. yana dah settle kn voucher kedua beli tote bag ngan mouse pad hehe

    ReplyDelete
  2. best yer dah dapat dah barang dari printcious. Huda punya on the way lagi.

    Blogwalking here. Jemput singgah blog huda > www.ceritahuda.com

    ReplyDelete
  3. wah dah sampai.. leh buat perhiasan cantikk

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^