//]]>

SHOPPING DI KAISON AEON KLEBANG IPOH

September 07, 2017


Baru-baru nie aku ke Majlis Perkahwinan Ayong
 (anak pengasuh Kaliff masa aku duduk dekat perak dulu )
dah alang-alang orang jemput jadi kami sekeluarga pun ke sana
memang plan asal nak pergi kenduri sahaja then terus shoot balik
tapi macam biasala bila dah sampai sana banyak pula
list-list tempat yang wajib singgah 
arghhhh dah setahun kot tinggalkan ipoh
tetiba rindu pula -_-
( bak pepatah tempat jatuh lagikan di kenang inikan pula tempat bermain anak-anak ...hehe )

Lepas je makan kenduri..terus ajak en.husband singgah RTC Gopeng
nak jumpa kawan-kawan lama dulu heee
kebetulan RTC tengah ada Pogram #famafest jadi weekend mmg ramai la yang kena kerja
so, dapat la jumpa kejap-kejap
Niat awal nak jalan2 dekat situ je #famafest tu..
tapi sebab kesuntukan masa

en.husband terus ajak ke KAISON di AEON KLEBANG
Actually aku dah banyak kali ke sana masa mula-mula aeon mall nie siap
tapi time tu tak ade rumah sendiri lagi..
jadi niat ke kaison selalu cuci-cuci mata aje
tapi kali nie singgah lain macam sikit di punya excited
tetiba bakul jadi penuh..semua barang nak ambik hahahha
(tersampuk!huhu)


teddy bear yang comel2..untuk kaliff & kaisara

kanvas wall

bila tengok semua barang rasa nak ambik semuanya hihi
sempat juga aku tangkap gambar send dlm group family
so, grab juga sehelai selimut untu new born baby cooming soon 
OKT nanti hehe....untuk adik aku


selimut baby..lembut dan sejuk kainnya


kaliff yang sibuk nak beli juga..hehe

dan akhirnya balik rumah inilah hasil shopping di kaison
dapatlah penuhkan satu lagi sudut di hall rumah aku
aku nih memang dah tengah gigih kumpul barang
 IKEA & KAISON
lepas nie kena usaha lebih sikit bersihkan habuk
sebab barang-barang warna putih nie cepat nampak habuk heheheh

beli kanvas wall sahaja dekat kaison ^_^



okay, itu sahaja yang sempat shopping untuk bulan ini
bulan depan shopping untuk sudut lain pula huhu

THANKS MR.hubby..belanja kita..
sejuk sikit mata memandang
dalam proses mendeko-deko lagi
 #rumahkami 


k.bye!








You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. cantik deko.. kumpol sikit2 kalu nak buat sekali derap tak larat hihii

    ReplyDelete
  2. Selimut yang kaliff try itu is so cute, may I know how much ya? I also want to get for my anak buah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya bukan selimut macam towel lepas mandi.harga RM25.90

      Delete
  3. syoknya...ada rumah sndri syok nk deco

    ReplyDelete
  4. Hoodie towel yang Kaliff pakai tu cute nya, hihi boleh beli for my cucu

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^