//]]>

mY LovE KaiSaRa

February 15, 2012

 kaisara bila merajuk..xnak pandang mana2 dh..

 baru belajar berdiri..masa nie baby kaisara baru 10 bulan

 senyumannya sangat bermakna buat mama..happy..:)

 so sweet

 nak try berjalan..tp xpandai pun lagi..

 aksi comel kaisara

 nak bagi blackberrynyer kat mak su dier ...

 dah pandai duduk pun..hehe

entah apa la yang nak dicakapkan tue..

    Rasa seronok melihat aksi kaisara,,pada saya dia mmg tahu bila setiap kali saya nk mengambil gambarnya..mesti dia senyum..lagi satu saya nie mmg suka tangkap gambar..setiap kali saya pegang handfon mesti dia tersenyum...walaupun kdg2 saya pgg untuk berSMS AJER..HEHE..kelakarkan..

    Rasanya gambar kaisara dari baby masa dalam pantang lagi hingga kini beratus2 keping..entah2 dah sampai ribu.. saya pun xpasti keja nak snap ajer..hihihi..macam syok sendiri plak.bila rasa rindu dgn telatahnya masa kecil2 saya pasti akan tgk pic kaisara..TANPA jemu..kini kaisara sudah 11 bulan. Next month cukup la 1 tahun umur kaisara dan 2 tahun perkahwinan saya dan my hubby....harap2 kaisara cepat berjalan..love you so much..my baby gurlz!

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^