//]]>

TaSIk DaRULAMAN JiTrA

April 19, 2012

hai..

ujung minggu yang lalu sempat bw kaisara beriadah..niat dhati nak pergi ari sabtu..tetiba ujan dipetang hari pula..so, bersiap lawa2 baby just makan angin dalam rumah aje la..hihi..

Petang ahad tu myhubby  pun ajak la kuar berjalan-jalan..kesian sebab tengok kaisara n saya menunjukkan muka kebosanan..hihi..jagan marah ye "abang".seyes mmg bosan giler.mujur time tengah ari tu my bestfrendz datang menjenguk saya n baby kat umah..almaklum la my Hubby kerja..dapat la lepak2 story mory 2 ke 3 jam..hehe.



this is my baby boo kat taman permainan at tasik bandar darulaman dekat ajer dr umah kitaorg.klau naik haghway kepala batas tu cuma 4km aje untuk susur keluar bandar darulaman.dekat aje kan..tp jarang gak pergi sbb xda masa..masing2 sibuk tunggu weekend je la.

cuba tgk rambut depan kaisara tuu??comot kan??saya la yang telah mengguntingkannya masa pagi tu..hihi kesian pula tgk mata dah terkebil2 sbb rambut depan dah masuk dalam mata..balik aje keja myhubby dah complaint xCANTKKK MAAAAA!sorry... nanti kata bw pergi salon yerr..!hehe
sebenarnya rambut kaisara nie cepat panjang jadi ada la 2 ke 3 kali juga masuk salon sbb saya xberani nak potong..tp kali nie dah xsempat nak bw ke salon..zapppp..terpotong sudahh.ala..cikit aje papa.


 kaisara masa nak naik takut,bila dah naik xnak turun pula..lucu aje...

 tgk budak2 lain  bermain..terpaku disitu..kat rumah aje berani jalan..kat luar masih takut2 lagi..

 cuba tengok baju nie..cantikk kan??xtahu la kalu mata saya je yang rasa cantik..kikiki.baju nie saya beli masa hari raya 2011 time tu kaisara baru 5bulan..teruja sangat nak tengok dia pakai..tp saiz kecik dah abis jd,saya ambik juga saiz yang besar nie..sbb nak bg dia pakai..just pakai sekali aje..pic nie kira kali ke2 pakai..baru nampak comey gitu..rupanya baju nie sesuai untuk baby yang dah boleh berjalan..kan..kan..

 melekat di situ xnak berjalan langsung..


we love you my baby boo nUR KaiSaRa InsYIrAH,pengarang jantung mama & papa..
we always miss you..:)

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. salam...
    alala... comel nya baby ni...
    rasa nak cubit-cubit pipi dia!
    comel...

    ReplyDelete
  2. hai sheila
    saya pun slalu juga cubit2
    pipi dier..hehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^