//]]>

Bawal aidiJuma- part 2

May 29, 2012

salam..

bawal aidijuma?? korang tahu x?
ala tudung yang Rita Rudaini pakai dalam drama TERATAK SHAMSIAH Tue..
kalau saya dengar aje mmg sangat teruuja..hihi..
korang macam mana??berminat tak..

kenapa saya tulis Part 2??
sbb sebelum nie mmg saya ada buat entry khas ttg Bawal aidijuma..
kalau nak baca klik sini Bawal aidijuma

untuk entry kali nie saya nak kongsikan  sedikit apa yang saya
dapat daripada kedai bawal aidijuma yang baru sahaja di buka
di SUNWAY KARNIVALL SEBERANG JAYA..
rasanya konsep kios la kot org panggil
kedai kecik aje..tp bukan stall la..


ini la kedai tudung aidijuma yang saya pergi tu...
tgk la pilihan tudung yang sangat banyak...

ehh..ada org lalu pulak..rosak la pic saya..hehe..besar juga kan kedai dia kan..
mmg rasa macam nak pitam sekejap sebab banyak sangat pilihan warna..xtahu nak ambil yang mn..


kenapa seberang jaya??
jauhkan..
ini lah satu2nya kedai aidijuma yang pertama dibuka di area utara tanah air kita..
pulau pinang..
walaupun saya di perlis sanggup kuredah untuk mendapatkanya..
hahaha..ayat xtahannnn...hihi
Dari info yang saya dapat aidijuma akan buka kios di setiap negeri juga satu hari nanti..
tapi masih dalam perancangan..

actually, xdirancang..
hujung minggu ari itu...
nak ke majlis perkahwinan my best frendz..di seberang perai
tetiba terbaca dalam facebook aidijuma..
kedai yang baru di buka di pulau pinang..
pada 19 mei 2012..
jadi, saya pun ambik la kesempatan..
memujuk MyH untuk kesana..
nasib agak baik MyH bersetuju dengan syarat beli sendiri..hahaha
itu yang tak tahan..kena keluar money sendiri..
aduhh dah la ujung bulan nie..
nampaknya kna grab tudung aidijuma 2..3helai aje la..


beg plastik dia cantik kan..

 tadaaaaa.......ini ja yang sempat saya ambil..sbb money xmengizinkan..haha

 ini lah hasilnya..warna lebih kurang aje..tp semuanya lain2 tone.ada 1tone, 2tone dan 3tone..
3tone mix dengan polkadot ja saya x ambil lagi..next time la..!


nota: kalu rasa nak pakai tudung bawal aidijuma nie, sila la ke stall yang berdekatan dengan anda..mmg xrugi sbb lebih banyak pilihan...boleh jadi gilor den..hihi!






You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. wahh sanggup redah yer semata² tudung bawal ni.. banyaknya borong.. boleh pakai stok sampai raya...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^