//]]>

segmen: imbau kenangan saat sah jadi miliknya

May 21, 2012

salam
jom join satu segmen nie..
mengimbau kembali saat manis menjadi MILIKNYA
pada yang telah sah menjadi suami isteri aje okey ^o^

nak join klik sini miaduniaku


nak berkongsi kenangan manis yang telah berlalu bersama MyH..satu kenangan yang sangat indah..
Perkenalan bermula sejak tamat SPM..actually dah kenal since 2003-2004 semasa satu sekolah.tapi xpernah bertegur sapa..just usha2 pandang2 aje..mula contact2 lepas habis exam SPM ..
mula perkenalan sebagai kawan biasa saja..sms sekali sekali just tanya khabar...hihi
ingat cinta monyet aje..
rupanya dialah jodoh saya
mengimbau kembali detik perkenalan mmg best dan happy..
2tahun sebagai sahabat biasa, kemudian
2 tahun menyulam cinta jarak jauh..
saya di melaka n' MyH di kedah..
habis aje study dis 2008
kami mengikat tali pertunangan pada january 2009
tempoh pertungan selama satu tahun
kami pun di ijabkabulkan sebagai pasangan yang sah pada mac 2010
dan akhirnya hasil cinta kami berdua kasisara insyirah my baby boo dilahirkan pada mac 2011
indah dan bahagianya..i love MyH so muchhhh..^o^







You Might Also Like

12 pesanan ditinggalkan

  1. tq..sudi sertai...

    wah lancar saja kisahnya...padat dan tepat...semoga perkahwinan ini kekal bahagia...selamanya..anak adalah pengikat kasih...moga bertambah lagi cahayamata... :)

    ReplyDelete
  2. Dah jodoh kan farah. Sesuai sangat korang berdua =)

    ReplyDelete
  3. thanks imah..doakan jodoh kami berpanjangan

    ReplyDelete
  4. semoga kalian berbahgia hingga ke akhir hayat..salam kenal dari kak fieda...

    ReplyDelete
  5. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu ye.....

    Kiranya cinta zaman sekolahlah ye...

    salam perkenalan dari akak ....

    Follower yg ke 45

    ReplyDelete
  6. salam kenal kembali..
    cinta lebih kukuh dikurniakan anak yg comel ni kan.. :)
    moga kekal bahagia dunia akhirat..amiin. :)

    ReplyDelete
  7. semoge berbahagia hingga ke syurga... comelllnyer bby... ni yg buat xsaba nie.. hihi

    ReplyDelete
  8. done follow u all..salam perkenalan
    thanks.

    ReplyDelete
  9. gud luck dear,
    lya doakan ikatan ni kekal hingga ke syurga..
    masaing mpunyai cara ptemuan y tsendiri.. smuanya aturan allah swt

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama. moge kekal hingga ke syurga. ;)

    ReplyDelete
  11. follow u dari segmen yg sama

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^