//]]>

teruJa

May 10, 2012

hari khamis yang teruja..
setiap khamis mesti rasa macam nie..
why???
excited kot!!huhu
rasanya ada banyak sebabb kenapa saya rasa teruja...
pernah x korang rasa mcam yang saya rasa nie....?
teruja ada banyak juga makna..
1..teruja dengan keindahan alam semesta..
2..teruja nak dapat sesuatu yang menarik..
3..teruja..teruja...& teruja...
hahaha

pada pendapat saya TERUJA saya adalah satu perasaan excited atau dlm bahasa melayunya..TAK SABAR-SABAR..
ehhh..betul ka makna yang saya bagi nie???
whatever itu la yang saya rasakan..xsabar2..
kenapa??

first: sbb ari nie hari khamis..
second:sbb esk jumaat, sehari ja lagi nak kna bekerja
ke -3: sbb jap lagi nak ambik MYBABY BOO kat rumah pengasuh, dah 3mlm tido xda dia..
ke-4: sbb selalunya sebelah malamnya MyH akan bw kitaorang jenjalan cari makan..hihi..
ke-5: klu dah keluar mkn dapur xperlu la nak di asapkan..^o^

wahhh, ada banyak lagi klu nak senaraikan nie..
lain kali la tulis lagi...
daaa...^o^peace

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^