//]]>

SEGMEN JOM BIKIN FILEM Bersama Mak Dara

June 14, 2012

salam 1malaysia..
nak ajak korang ramai2 join segmen nie...
klick sini Bicara MakDara

mudah saja...
jom kita bikin Filem sendiri...
sediakan poster menarik tetang filem yang kita mahu bikin...
nak tunjuk sikit...
taraaaaaa....
nie la filem yang permatabiru buat...hihihi
tgk jgn tak tgk...





hahaha..saya dah terkene meroyan makdara...sekian dari saya...jangan marah yerr!produser-produser di luar sna...nak perasan sekejap...Bikin filem...

nota: kenapa saya pilih tajuk nie?? sbb i love papa dah keluar, untuk adil saya bikin filem untuk mama2 yang comel lagi cute pula..hehehe

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. selamat bersegmen and gud luck..mcm menarik gak tu..best main edit2 gambor nih..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum....datang nak tiket free untuk filem baru ni..hehehe...kita dah polow..jemput polow balik ye...TQ..
    http://nakstorysket.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-bikin-filem-bersama-mak-dara.html

    ReplyDelete
  3. singgah dan follow sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^