//]]>

Threaded comment! Tolong bantu saya...

June 20, 2012

salam...

nak minta bantuan rakan belog sekalian..
harap2 dapat membantu saya..
mcm2 cara dah cuba..
tp still xberjaya..
macam mana nak aktifkan button "reply"..comment!
button "reply" dan "delete"...dah jadi...
tapi macam tidak berfungsi aje..
kalau click pun xda tindakbalas..
rasanya kalau dapat reply comment lebih mudah kot...
pleaseee helpp me!

nota: sila tolong saya yang masih rabun-rabun ayam dalam dunia blogger...hehe.!

You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. dear... cuba tengok kt sini..

    http://missobsesi.blogspot.com/2012/06/tutorial-letak-button-reply-pada-setiap.html

    ReplyDelete
  2. Imah hari tu tukar setting tapi xingat dah la Farah. Nanti kalau imah try godek2 balik imah bgtau lain.

    ReplyDelete
  3. tak jadi ke? ayu buat sekali je hari tu..letak code kt html templates..pastu tgk ok..kalau dah kuar button reply tu..mungkin kena tgk setting kat comment tu pulak..samada sesuai pop-up window atau under catatan je..adjust kt situ kot.tak pasti pulak knp..

    ReplyDelete
  4. mrs mell: dah ikut step link yg kamu bg..semua ok tp still button reply xberfungsi..nak delete boleh la..mcm mn nie..

    ReplyDelete
  5. salah masuk id blog kot.. law salah memang tak jadi.. pastu pakai pop up window.. and kalau nak tekan butang reply tu.. kena g link entry baru keluar..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^