//]]>

JariKu tersePit

June 21, 2012

selamat pagi...

mood buat kerja kurang sikit
pagi nie...
Why??
cozz my jari...aduhhhhh...
sakit dohhhh!
tersepit ....
azabnya...mak oiii...(rasa macam nak nangis)

ini lah kisahnya yang berlaku malam tadi..
dalam ke excitednya saya nak keluar makan...
tetiba jari kelingkingku tersepit di pintu kereta...
macam nak Mc dua hari...( macam teruk ja bunyi kan)

semuanya berlaku dengan pantasnya...
kisahnya begini..
masa nak kuar makan tu..
my kakak ipar nak ambik kasut anaknya..
dalam kereta MyH..
sbb kitaorg nak pergi naik kereta husband dia...
so, time dia ambik kasut dekat bahagian belakang..
saya pun buka pintu depan...nak ambik kunci rumah dalam tuu..
sekali xterperasan pula tangan kiri saya letak di bahagian atas pintu belakang
yang kakak ipar saya buka tuu...
sekali dia tutup pintu tu...(nasib baik dia tutup perlahan ja)
mak oiii..terjerit kecil juga saya...
nasib baik yang kedua..
jari kelingking aje yang terkena...
dan nasib baik yang ketiga terkena separuh aje bahagian kuku jari
yang tersepit tu....

rupa2nya begini la rasanya bila jari tersepit...
sangat sakit okay!
cuba bayangkan kalau kanak-kanak atau baby2 yang tersepit jari...
mau terjeritt..terlolong disitu...
semoga di jauhkan dr My baby Boo...

nota: Dalam berhati2 tu terjadi juga...sekelip mata...lepas je terkena terus sapu minyak gamat..(sambil keluar air mata , mengadu kat MyH sbb xdapat rasa ada jari kelingking tu..sangatttt kebas), plan makan ikan bakar @kuala perlis tetap diteruskan..sedapp..hihihi

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. mmg sakit bila jari tersepit.kalau yg sampai biru kuku tu lagilah sakitnya..

    ReplyDelete
  2. adoiii pernah gak dulu2 tersepit.. mmg sakit kan..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^