//]]>

Nak minta Tolong..Boleh??

July 13, 2012

salam..

hai semua...kawan2 blogger ku sekalian......

nak minta tolong nie...
boleh tak?boleh tak?
boleh bagi tips-tips and pendapat mahupun pandangan ...TAK?

saya bakal menghadiri ujian saringan untuk satu jawatan N17.
agak2 korang la apakah soalan2 yang akan, selalu atau biasanya orang tanya??
xtercapai dek akal nie...
sbb xpernah menghadiri ujian bertulis untuk N17 mcm kali nie...
korang pernah dengar tak..atau pernah ada pengalaman..
kongsi la dengan saya...plzzzzz..


nota: sangat2 memerlukan pandagan reader sekalian...please leave comment to me okay!thanks...

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. dgn spa ? akak kne tau isu semasa terutama dlm negara & sejarah. selalunya byk tnye pasal kerajaan & dasar2. kena tau nama menteri kabinet, yang dipertuan agong & raja2. (http://www.kabinet.gov.my) jika perlu carilah senarai tugas N17 tu. (kt maklumat perjawatan www.spa.gov.my ada). Akak exam jwtn apa? good luck =)

    ReplyDelete
  2. biasa mesti diorang tye pasal jawatan tu. nape minat nak jawatan tu, tugas dan sebagainya lah. kena ambil tahu jugak psl petadbiran negara, jawatan tu bawah kementerian ape.. Good Luck..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...diserap masuk ke apply lain ni?
    kak ani interview PT kali ke 5 baru berjaya sebab interview kali ke 5 tu kak ani wat interview tu tak strict sgt..wat mcm bersembang aje...he3

    ReplyDelete
  4. alamakkk sy pun xtau kalu ujian bertulis...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^