//]]>

Not VerY WeLL

July 24, 2012

selamat pagi...

curi masa skit nak buat entry pagi nie..
jap lg nak masuk bengkel pula..
sampai jumaat nanti..
harap2 ada la masa untuk update entry nanti..

alkisahnya..nak share pasal bulan puasa nie la..
bila saya & en husband bekerja..
makanya juadah berbuka mmg ready made aje..
tinggal balik umah masak nasi aje..
tetapi bila dah terjadi macam nie rasa kna pikir duaa kali juga..
nak kena masak or beli ready made aje(beli makanan siap2)
dekat bazar...

Apa yang terjadi??
mmg seksa juga la rasa..tido pun xlena..
memulas2 perut nie..
mmg sah la tersalah makan..
dalam erti kata lain keracunan makanan kot!
baru tiga hari puasa dah rasa macam nie..
kalau sebulan tak tahu la macam mana..
korang macam mana? perut boleh terima tak makanan bazar nie?
Myh xda apa2 pun..
saya ja yang teruk sikit..

bukan xnak masak di rumah..
tetapi kekangan masa yang tidak mengizinkan..
balik aje kerja sampai umah dah 6.30..
nak mandi, masak nasi lagi..mmg xsempat..

Tapi kalau hari cuti, or ujung minggu..
mmg wajib masak la..
tambah pula saya mmg rajin masak..
walaupun xberapa pandai nak masak sangat..
tp alhamdulillah MyH xpernah complaint lagi..
sbbnya dia orgNya mudah aje..
sedia la apa aje..semua dia makan..hehe..
mudah kan? kan?


nota: ptg nie mmg wajib masak sendiri la..sbb takut sakit perut lagi..pg nie pun masih terasa kesenakannya..

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^