//]]>

dilanda Masalah...

August 13, 2012

selamat pagi


rasa macam dah lama pula tak update..
sejak satu masalah yang tidak terduga melanda..(masalah dengan jiran)
mood nak menulis pun Down aje..
sbb asyik memikir masalah tersebut..

di bulan yang mulia nie..
sepatutnya kita mengeratkan silaturahim..
tp nampak gaya macam xda kesudahannya..
selalu ingatkan En.Hubby mungkin
ini Dugaan buat kita..

even kita tidak kacau orang, baik, tidak cakap banyak..
pun masih ada yang tidak puas hati dengan kita..
kita hormatkan orang lain dengan harapan orang lain dapat hormat kita juga..
tp bila otak tidak digunakan dengan cara yang betul..
berfikiran tidak waras..

mmg macam ini lah terjadi..
masing2 kena cuba mengelak..
harap2 xdela perkara yang diluar kawalan berlaku..
Semoga Allah Swt melindungi kami Sekeluarga..


nota: Semoga keadaan dapat kembali seperti sediakala....adakah BERPINDAH penyelesaiannya???apa pendapat korang??

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. hidup berjiran ni mcm tu lah kan.mcm2 ragam..kalau tak tahan sgt, dr lebih buruk keadaan, better pindah lah kot..tp cubalah bincang dn terusterang dgn jiran dulu apa yg tak puas hati.

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^