//]]>

raya..raya..raya..

August 08, 2012

salam..

sebelum citer bab raya nie..meh nak minta tolong reader blog yang tahu ttg nuffnang nie.hari ini saya baru nak try daftar nuffnang.tp nampak cam ada problem aje. dapat daftar tp xdapat nak login.ada sapa2 leh tolong saya tak? nampaknya bukan rezeki saya lagi la nak guna nuffnang dlm my blog..hihi..

tgl 10 hari lagi nak berhari raya..buka radio aje  dah berkumandang lagu raya..menaikkan semangat den aje..hehe.tp rasanya kemeriah raya lebih terasa semasa zaman kanak-kanak la..masa remaja bujang dlu pun biasa2 aje..bila dah ada anak baru terasa teruja sikit sebab nak sediakan keperluan baby sempena raya aidilfitri nie.

semalam jenjalan dengan en hubby dekat PEKAN RABU..mmg ramai giler orang.rasanya kalau semakin dekat nak raya nanti mesti lagi ramai.en hubby mmg ambik alternatif awal2 xnak tersekat dalam jem..jadi kami berdua merempit aje..hahaha.itu pun sbb my baby boo xda..klu dia ada mmg kna naik kereta juga la..terpaksa bersesak dlm jem sekali.almaklum lah bandaraya alor setar nie bukannya besar sangat..mmg menjadi tempat tumpuan ramai la..berpusu-pusu ke pekan..

rasanaya saya sekeluarga pun kna pergi sekali lagi bersesak-sesak..sbb baju raya en Hubby belum beli lagi..dia yang paling last..kami berdua dah settle..lepas nie nak settlekan bab kuih raya aje..duit raya pun dah tukar..wahh bestnya...SELAMAT HARI RAYAAAA.........!!!


NOTA: OPPSS..teruja plak nak beraya..yeaaahhh..nak minta duet raya boleh tak??hikhikhik

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^