//]]>

MyLoVelY Baby

August 08, 2012

salam..selamat pagi...

dah lama tak story mory tentang my baby boo kan...susah lah nak shere pic my baby dlm blog nie..sejak my enset di mamam oleh my baby boo..terus masuk air..(air liur kaisara la nie...)nak beli yang baru??aduhh...no money la!...hihihi..(ada tak sapa2 sudi nak sponser enset bercamera untuk saya..hihihi)berangan tak habisss..bajet kot2 la ada orang yang nak membantu insan yang kurang bernasib baik cam saya nie..dialu-alukan..



macam dah lari tajuk pula..actually nak bercerita la tetang keghairahan kaisara untuk berhari raya pada tahun nie..(eehh..macam la kaisara tahu apa itu raya kan..kan..)..saya sendiri pun tak pasti kaisara faham atau tidak ttg berhari raya..nie. yang best nya last week bawa kaisara membeli belah baju raya untuk dia..setiap kali saya pegang baju or seluar aje..mesti dia nak try..siap hulur kaki lg nak try seluar yang saya pegang tu..


itu semasa dalam kedai..bila dah sampai umah..try lagi..esk pagi bagun tido aje dah buka laci cari baju baru tu..then nak try lagi..(kaisara cakap: mama nak akai aju...nak akai acuttt..bahasa kanak-kanak yang tak terus bercakap)agaknya macam nie la budak2 lain bila nak berhari raya..jenuh juga nak kna sorokkan baju dia tu...




alhamdulillah..bestnya raya tahun nie bersama Mybaby boo yang dah pandai berjalan dan bercakap..kalau boleh hari-hari nak bawa dia keluar tengok suasana orang membeli-belah masa dekat gerai2 jualan..next week nak bawa kaisara shopping barang dapur pula..love u baby..



nota: kaisara yang semakin bijik dan mendengar kata..tp sangat garanggg okay..!mama dia pun dia nak marahhh..hikhikhik..

You Might Also Like

0 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^