//]]>

SEGMEN: MOOD RAYA BELUM HABIS LAGI!

August 27, 2012


jom join segmen dari


mood raya saya belum habis lagi sebab saya belum puas makan free kat rumah terbuka..hahaha..ecececewahh...serius mmg teringin nak makan lontong + sambal bilis..yang selalu jumpa time2 raya jer kat sebelah utara nie..
dah dapat makan kat 2 buah rumah terbuka..tp macam tak puas aje...hehehe
nak makan ketupat + rendang juga..sbb xpuas lagiiii time raya jer sedapp makan........boleh gituuu??? ^-^

nota: sila jagan marah ya..saya masih dalam mood berhari raya..walaupun sudah mula bekerja..hihihi

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. TQ join this segmen.. Aishh awk cerita makanan2 kt atas tu buat yuyu lapar lh..

    ReplyDelete
  2. nice entri!
    visit mine :)
    salam perkenalan dan salam lebarang :)

    ReplyDelete
  3. dah follow sini dari segmen sama..
    jom support saya

    http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen yang sama http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-mood-raya-belum-habis-lagi.html

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^